Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Матрьошки с дизайнерски дрешки

27.11.2008


Матрьошки с дизайнерски дрешки

Най-известните модни стилисти в света създадоха дизайнерски облекла за руски матрьошки, съобщи ИТАР-ТАСС. Обеклата бяха представени в Москва в рамките на честването на 10-годишнината на руското издание на модното сп. "Вог".

Хрумванията са различни - модният дизайнер Ралф Лорен е облякъл своята матрьошка в шотландско облекло, дизайнерите от модна къща "Прада" са акцентирали върху синята дантела, а Пол Смит и Емилио Пучи са проектирали разноцветни дрехи. Бяха представени и няколко матрьошки в сватбени одежди.

Дизайнерите от италианската модна къща "Москино" са прибегнали до съвременни технологии и във вътрешността на матрьошката са поставили лампичка. Долче и Габана пък са създали "блестяща" матрьошка, обсипана с изкуствени скъпоценнни камъни.

Някои дизайнери са закрили с тъмни очила очите на матрьошките. Свои облекла за матрьошки представиха и редица руски дизайнери, сред които Валентин Юдашкин, Алена Ахмадулина и Константин Гайдай.

За да види експонатите, в Москва пристигна топмоделът Наоми Кембъл. Тя с интерес разгледа изложбата и с удоволствие позира за снимки пред витрините с матрьошките.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg