Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Асиметричните прически са свръх модерни

27.11.2008


Асиметричните прически са свръх модерни

Тазгодишните тенденции за прически залагат на смелостта на градската жена да изглежда предивзикателна, различна и дръзка. Асиметричните прически са свръх модерни. Залага се на рязък преход от една към друга дължина, независимо дали ще изберете да носите бретон или не.

Ръбестите фризури ще подчертаят градското ви излъчване. За дамите, които предпочитат да заложат на по-изискано или интелектуално излъчване, се предлагат по-малко екстремни стилово прически. Но коафьорите съветват да се оставите на новата модна вълна да ви погълне и да си позволите по-нестандартни фризури.

Не бъдете консервативни, не и по отношение на косата си, не и този моден сезон. Експериментирайте, бъдете неочаквана и непредсказуема. Независимо от дължината, която предпочитате, можете да изпъкнете с модерна прическа.

Не забравяйте, че всекидневно изглеждащата прическа е твърде обикновена и макар да е удобна за поддръжка, никак не е модерна. Този сезон всичко е свързано с индивидуален манифест. Сътворете себе си, като започнете от главата надолу.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg