Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Черил Коул е с най-хубавата прическа

27.11.2008


Черил Коул е с най-хубавата прическа

Звездата от "Гърл алауд" Черил Коул има най-хубавата прическа сред знаменитостите, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на резултатите от допитване, направено по поръчка на британския стилист Тревър Сорби.След кестенявите къдрици на Коул най-харесвана от дамите е късата прическа на Виктория Бекъм.

"Косата на Черил винаги изглежда в отлично състояние, а цветът й е невероятен и страхотно й подхожда. Много ми допада и новият стил на Виктория - чудесен пример за дръзкия дух на британците, които не се страхуват да експериментират", казва Тревър Сорби.

В класацията на дамите от шоубизнеса с най-хубави прически намират място още Кели Брук, Кийра Найтли, Кайли Миноуг, Кейт Бекинсейл, Холи Уилоуби, Дениз ван Оутън, Фърн Котън и Алекса Чънг.

Участничките в допитването са посочили и знаменитостите, чиито прически изобщо не им допадат. На първо място сред тях е Ейми Уайнхаус, следвана от херцогинята на Корнуол Камила, Къртни Лав, Кели Озбърн, Пийчис Гелдоф, Шарън Озбърн, Мадона, Лили Алън, Бет Дито и Зара Филипс.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg