Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Виктория Бекъм се вдъхнови от модата на 60-те

03.12.2008


Виктория Бекъм се вдъхнови от модата на 60-те

Виктория Бекъм се завърна във Великобритания, за да рекламира новата си колекция дрехи, която е вдъхновена от стила на 60-те години. Тя пристигна с нощен полет от Ню Йорк, облечена в бяло палто, с червена чанта Hermes и големи тъмни очила.

Колекцията на Виктория e поставена за продажба на нейния интернет сайт от вчера и ще бъде изложена също така в големия лондонски магазин Selfridges от сряда, 3 декември. Тя по-рано беше дизайнер на джинси, които обаче не се ползваха с особена популярност и попаднаха в серията за разпродажби.

Виктория в последно време се отличава със странен вкус, като се появяваше няколко пъти на обществени места с шапки в стил "Инспектор от 30-те години". Тя прекара Деня на благодарността в Ню Йорк заедно със съпруга си Дейвид и децата им.

Празникът беше споделен с близките им приятели Том Круз и Кейти Холмс и дъщеря им Сури. Двете семейства, които са много добри приятели, не се бяха виждали отдавна, но сега съживиха близките си връзки с разходка до Сентръл парк. По-късно те отидоха заедно на цирк. Очевидно, операта не е за хора от техния калибър, но циркът си е съвсем на място.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg