Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Дизайнери се надпреварват кой да облече Мишел Обама

04.12.2008


Дизайнери се надпреварват кой да облече Мишел Обама

Прочути американски и чуждестранни дизайнери вече се редят на опашка, за да облекат съпругата на Барак Обама - Мишел, и двете им дъщери Малия и Саша за церемонията по встъпване в длъжност на новия президент на 20 януари догодина, предаде Франс прес, цитирайки публикация на специализираното американско издание "Уимънс уеър дейли".

Предположенията си към Мишел Обама вече са отправили американците Марк Джейкъбс и Диан фон Фюрстенберг, президентката на Асоциацията на американските дизайнери. Оферти за тоалети са направили и Кристиян Лакроа и Карл Лагерфелд, пише специализираното издание, цитирано от Франс прес. На страниците му са публикувани 34 тоалета, предложени от дизайнери на Мишел Обама.

Бъдещата първа дама ще носи два тоалета на 20 януари догодина. Първият ще бъде за церемонията на открито във Вашингтон, където температурите по това време на годината могат да паднат и под нулата. После, по време на официалната вечеря по повод встъпването в длъжност на Барак Обама, Мишел Обама ще носи изискана бална рокля.

Децата на семейство Обама ще бъдат или с еднакви рокли, с волани и с ръкави тип буфан, или с бели ризи и къси полички. Като връхна дреха те ще носят еднакви палта с два реда копчета, докато майка им може би вероятно ще бъде с изящно манто в тъмносини тонове на Кристиян Лакроа, с кожена яка и кожени маншети, пише специализираното издание.

Дизайнерите най-вече са проявили изобретателност в предложенията си за балните рокли за Мишел, Саша и Малия Обама. И трите ще бъдат на 20 януари с дълги рокли, като тази на Мишел ще бъде в малинови тонове и без ръкави, леко вталена и с малко коланче.

Роклите на Саша и Малия ще бъдат съответно в цвят мандарина и череша. Дизайнерът Оскар де ла Рента предлага първата дама и 10-годишната Малия да бъдат на приема на 20 януари с бални рокли, а 7-годишната Саша да носи нещо по-детско, най-вероятно рокличка до коляното.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg