Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Празнични прически

21.12.2008


Празнични прически

На Международен семинар на прическата и красотата фризьори от "Интеркоафюр - България" показаха множество официални прически, подходящи за новогодишните празници. Официалните прически, които бяха представени както от страна на професионалистите от салони "Стилист Капанов" и организацията "Интеркоафюр - България", така и от чуждестранните гости, следваха последните модни тенденции.

Линията се отличава с особена лекота, въздушност и непринуденост, дори и при по-екстравагантните решения. Постигането на максимално естествен вид е водещият лайтмотив на всички показани колекции. И още: разнообразие в дължините, различни техники на оформяне на къдрици и кокове, максимално естествени тонове на косата и нежно скулптуриране на прическата, така че да изведе на преден план елегантните извивки на лицето, шията и деколтето и да покаже ясно лицето на новата женственост.

Специализирано ателие за напреднали фризьори на тема "Кокове" проведе фризьорска академия Stephan. За по-малко от час благодарение на уникалния метод Stephan, преподаван ежедневно в школите на марката, включително и у нас, коафьорът Васил Михайлов  подготви два от демонстрационните модела и обясни стъпка по стъпка част от възможностите, които познаването на метода предлага в подготовката на официални, конкурсни или сценични прически.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg