Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Експлозия от екстравагантност, дързост и сексапил

21.12.2008


Експлозия от екстравагантност, дързост и сексапил

11 горещи тренда, които да следваме неотлъчно през новия сезон. Пригответе се за цветно пътуване през екцотичните светове на дизайнерите. Експлозия от екстравагантност, дързост и сексапил. Време е за среща с новата жена във вас - бляскава, стилна и авантюристична съблазнителка.

Deja vu - завръщане към романтичните готини на готиката. Те отново са тук - красиви кукли с тъмен поглед и неразгадаеми усмивки. Носталгия към чистотата на детството тихо надниква в градината на скритите желания. Нова дефиниция за унисекс културата. Луксозни модни и шопинг идеи за луксозни момичета.

Главният консултант за България на една от най-големите медийни групи в света MGT Силва Зурлева говори откровено за отношението си към скъпите неща. "Моите празници не съвпадат с тези от календара!", разкрива луксозната си природа г-жа Зурлева и скромно твърди, че все още й предстои да се утвърждава, както в живота, така и професията.

Необикновеният свят на Вивиън Уестууд. Суперуспешната ретроспективна изложба на ексцентричната дизайнерка в музея "Виктория и Албърт" в Лондон обикаля света от 2004 г., а миналата година тя прокламира и своя моден "манифест" на activeresistance.co.uk.

Кралицата на пънк модата говори за силата на дрехите, за отговорността ни пред надвисналата екологична криза и за изкуството като висша форма на удоволстие. Джон Галиано е един от най-талантливите модни дизайнери на нашето съвремие.

Успява да наложи своя собствена марка, преди да стане главен дизайнер на Christian Dior в Париж. Възпитаникът на модния колеж "Сейнт Мартинс" говори за живота си във френската столица, за спортната си програма и за това какво е да бъдеш самия себе си.

Цветни пера, злато, сребро и перли, комбинирани с тежко кадифе - или колкото повече, толкова по-добре - това e заложено в основата на световноизвестния венециански карнавал - ексклузивно модно и арт пътуване до едно от най-романтичните места в света.

"Най-доброто парти за десетилетието, а може би и за следващото" - по този начин милиардерът Ричард Брансън определи бляскавото откриване на хотел "Атлантис" в Дубай. Grazia бе сред ВИП-гостите на събитието и го отрази специално за вас.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg