Topmodel.bg  »  Статии  »  Съвети за мъже  »  Преглед

Съвети за летния стил в офиса

09.07.2008


Съвети за летния стил в офиса

Винаги ли се придържате към един и същ външен вид, когато ходите на работа?

Може би се нуждаете от промяна, но не знаете от къде да започнете?

Ето няколко летни съвета, които наистина ще ви помогнат да се отървете от притесненията, свързани с начина ви на обличане и ще допринесат за позитивната лятна атмосфера на работното ви място.

Носете сив костюм.

Ако намерите такъв, който е ушит от олекотена материя, можете да го носите през много летни сезони. Той би променил също така начина, по който изглежда комбинацията от ризата и вратовръзката ви.

Може би не си падате по костюми и ви се иска да носите нещо, в което има някакъв елемент на изненада. Ако е така, насочете се към олекотен пуловер с V-образно деколте - при условие, че работното ви място не изисква особена официалност. Можете да съчетаете това колежанско излъчване с дискретни геометрични мотиви върху бял фон и да носите отдолу хубава бяла риза.

И последно, разширете асортимента на обичайните си обувки, които носите на работното място, като си купите чифт обувки с лятно излъчване. Въпреки че това не е подходящо за офиси, изискващи много консервативно облекло, на повечето работни места е достатъчно да носите модерни сиви или морско сини мокасини и това ще направи добро впечатление. Лятото е подходящо време за добавяне на малко цвят и за обогатяване на стила.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg