Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Приятелката на Ди Каприо се съблече

04.02.2009


Приятелката на Ди Каприо се съблече

Моделката Бар Рафаели показа на приятеля си Леонардо Ди Каприо какво може да очаква на Деня на Св. Валентин, като се съблече за британската верига магазини "Маркс и Спенсър". 23-годишната израелска моделка се явява в рекламите на различни видове бельо, за да отбележи кампанията на британската верига за 14 февруари.

В последно време Бар се явява често с Леонардо в различни точки на земното кълбо, докато той рекламираше последния си филм "Революционен път", в който играе и Кейт Уинслет.

Двамата обаче успяха и да се повеселят - по-рано този месец Леонардо и Бар бяха видени на плаж в Мексико. Въпреки слуховете за предстоящ годеж, Леонардо до този момент не казва нищо за своята връзка с Бар.

"Отдавна взех решение да пазя личния си живот само за себе си и да не говоря много за собствената си персона", каза той, докато рекламираше последния си филм в Лондон по-рано този месец.

Той добави, че винаги се е отнасял по-сериозно към кариерата си на филмов актьор, отколкото към романтичните си връзки.

"Винаги е много трудно да наглася личния си живот, докато имам много професионални ангажименти. А напоследък те бяха много. Може би, е подобре да оставя нещата в личния ми живот да се нагласят сами", заяви той. kafene.net

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg