Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Рим срина славата си на модна столица

05.02.2009


Рим срина славата си на модна столица

Джорджо Армани заяви, че Рим е сринал славата си на модна столица, тъй като е използвал неподходящи дизайнери. Той заяви пред италиански медии, че Рим "уби висшата мода, като позволи на хора, които не заслужават, да направят ревюта" и че Париж е предложил повече на дизайнерите.

Коментарите на Армани естествено не бяха възприети с добро око от другите дизайнери в Рим. Те заявиха, че ако моделиерът, който е едно от най-големите имена в италианската мода, беше останал верен на корените си, щеше да прави ревютата си в Рим, а не да коментира другите, които правят точно това.

"Италианец в Париж не трябва да дискредитира работата на сънародниците си във време на икономическа криза за модата и в разгара на ревютата в Италия", заяви Стефано Доминела, директор на модна къща Гатиони и бивш директор на Седмицата на модата в Рим.

"Армани трябва да прояви по-голям патриотизъм. Неговото име е влиятелно, той не трябва да прави подобни провокации", допълни Доминела. Той каза още, че Армани може да възстанови славата на Римската седмица на модата, като върне колекциите си в италианската столица.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg