Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Наталия Гуркова дарява гостите на сватбата с диаманти

04.02.2009


Наталия Гуркова дарява гостите на сватбата с диаманти

Ден преди сватбата си Наталия Гуркова даде официална пресконференция в Кемпински-хотел-Зографски, за да разсее всякакви клюки относно най-прекрасното събитие в живота си.

"Мис България" 98 избра за първата брачна церемония родината си, а втората сватба ще я направят в ЮАР до края на годината. На пресконференцията Наталия грееше в ослепителна червена рокля на модна къща "Принцес".

Освен манекенката, на въпроси на журналистите отговаряха Константин Андонов - мениджър хранене хотел Кемпински и Соня Атанасова - дизайнер модна къща "Принцес" и собственик на сватбена агенция "Диаманти".

Ето част от отговорите им на въпросите от пресконференцията, организирана:

"Избрах за сватбата хотел Кемпински-Зографски, защото това е най-доброто място в София. В лицето на Костантин Андонов видях абсолютен професионалист, а Соня Атанасова ми помогна за организацията с нейната фирма "Диаманти" - тя е направила над 2000 сватби. Това са хора с изключителен опит. По мое предложение залата е изцяло в бяло. Преди 6 месеца, когато Джорджи ми предложи да се омъжа за него, решихме сватбата в България да направим по българска традиция и роклята да е на български дизайнер. Но после той ми купи тоалет от ЮАР. Но за сватбата в ЮАР реших, че ще взема българска рокля."

Роклята на Наталия е от бяла тафта, с много дантели, камъни и перли. Цялата зала и фоайето ще бъдат като райска градина.

"Цветята са бели лилиуми, пристигат от Холандия" каза дизайнерката Соня Атанасова.

Младоженците са поканили 170 гости, много от тях идват от чужбина и са за първи път в България. По настояване на Джорджи менюто е от българската национална кухня, но ще има ястия и за вегетарианци.

"Включени са 8 различни блюда, като на човек се пада почти по 2 кг. храна, което е огромно количество", обясни Константин Андонов.

"Това е една от най-приятните ни сватби, Наталия е прекрасна дама", обобщиха и двамата организатори.

Гостите ще хапнат и от 5 етажната торта, а 21-те маси ще бъдат обслуждани от 40 сервитьори. За гостите има специална изненада - всеки ще получи диаманти от кристали.

Класическа музика и попфолк изпълнения са включени в програмата на празничния ден, като сред гостите са Глория, Анелия, Преслава, Тони Стораро и други. За кум е поканен бизнесменът Александър Иванов, приятел на младоженеца, а кума е Мис Сърбия Ясмина Обрадович, приятелка на булката.

Прическата на Наталия е от студио Луксор, а грима на Кирил Чалъков. Гуркова ще приеме фамилията на съпруга си - Михалевич, двамата ще живеят в ЮАР, обзавеждат и нов дом в София.

"Имам специален подарък за Джорджи", загадъчно каза Наталия и обеща след сватбата да разкрие загадката пред всички. Венчавката е в събота от 13.20 часа в църквата Света Неделя, където младоженците могат да бъдат снимани по време на сватбената литургия. fashion.bg

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg