Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Ярки тонове освежиха Нюйоркската седмица на модата

17.02.2009


Ярки тонове освежиха Нюйоркската седмица на модата

Морето от черни тоалети на Нюйоркската седмица на модата се освежи от пръски цикламено, лилаво и синьо-зелено, предаде Асошиейтед прес. В трудната икономическа обстановка цветовете може да се окажат търсени от купувачите.

Малко яркост може да върне клиентите в магазините, надяват се производителите.Цветове като от скъпоценни камъни определяха тоналността на Лила Роуз и Рийм Акра през третия ден от представянето на есенните колекции.

Палитрата със синьо-зелено, цикламено и лилаво е достатъчно ярка, за да се откроява, но остава подходяща за есента. Черното пак остана на подиумите при Александър Уонг, Никол Милър и Дона Карън. Милър обаче добави метал, лилаво, червено и кобалтово синьо, а Дона Карън освежи черното със зелено и тъмно червено.

Диан фон Фюрстенберг първа призна, че този път колекцията й няма послание. Нейните номадски модели варират от леопардови шарки до бродерия Навахо. Ревюто аплодираха Хайди Клум, Моли Симс, Джулия Стайлс и Даяна Рос.

Дона Карън предложи нова дреха за дамския гардероб - тясна пола с дължина под коляното. Тя доминира при елегантните костюми. Силуетът при тях е пристегнат в кръста и с подчертани рамене.

В палитрата на "Лакост" преобладава бяло, оранжево и синьо. Дизайнерът Кристоф Льомер се е спрял на рафинирани и удобни облекла. Повечето панталони са със скъсени крачоли.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg