Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Леона Луис и Кати Пери най-блестящи на Грамите

13.02.2009


Леона Луис и Кати Пери най-блестящи на Грамите

Певиците Леона Луис и Кaти Пери се различават контрастно като огън и вода, но и двете бяха очевидните победителки в негласната надпревара за най-добре облечени дами на тържествената церемония за наградите "Грами".

Златокосата Леона Луис на 23 години беше с дълга рокля, която беше в пълен синхрон със златистата й кожа. Тя е дело на дизайнера Ранди Рам. Роклята, покрити със златни кристали, подчертаваше нейните женствени черти и предизвика възхита сред зрителите.

В същото време, 24-годишната Кaти Пери, която неотдавна се раздели с приятела си Травис Маккой от Gym Class Heroes, демонстрира своята слаба и изфинена фигура в розово-бяла рокля.

Въпреки победоносния си вид, Леона беше най-голямата губеща сред британците, като си тръгна с празни ръце, въпреки трите номинации.

Докато победителите Адел и Дъфи бяха много внимателни и носеха обикновени вечерни рокли, изпълнителката на "I Kissed A Girl", наблегна на предизвикателното, за да привлече вниманието на всички.

Кaти се похвали, че роклята е била специално направена за нея, за да не би случайно да победи в конкурса за "най-зле облечена певица". Тя пристигнала по пощата предната вечер.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg