Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Щом Джоли може - и те могат!

20.02.2009


Щом Джоли може - и те могат!

Топмоделът Маги Вълчанова отказва да покаже 5-месечния си син Румен-младши, твърдят интернет сайтове, нищещи живота на известните. Мис България Вселена 2000, която е и шефка на фондация Face to face, бореща се с трафика на хора, отхвърляла офертите на изданията с мотива, че има време за това, твърдят оттам, пише в. "Монитор". 

Бащата на бебока - Румен Георгиев, който е шеф на застрахователно дружество "Армеец", я подкрепял в решението й. "Монитор" реши да попита самата Маги Вълчанова дали това е така. "Не съм имала никаква конкретна оферта, за да съм я отказала.

Предлагали са ми на приказки, но нямам сериозно предложение. Да направят, ще видим. Има издания, които пък искат да им дам готови снимки , но аз нямам професионални", обясни тя.Синът й Румен расте като гъба, хвали се щастливата майка.

Той често е в компанията на кучетата на Маги - чихуахуа, минишпиц, две средноазиатски овчарки, и котката й. Така малчуганът ще се научи да обича животните.Пак според сайтове певицата Галена била категорична, че няма да се съгласи да публикува снимки на бъдещата си рожба, ако не и предложат 100 000 лева. "Със същия успех можеше да поиска и един милиард.

Сигурно е, че сумата, която тя иска, не е по възможностите на нито едно българско издание, а и тя не е Анджелина Джоли, чиито фотоси се търсят по цял свят. Манията за величие на нашите "звезди" често е необозрима, а пазарът ни е микроскопичен.

Това обаче не пречи на Азис да се сравнява с Мадона, защо да попречи на палавата Галка".Венета Райкова, която всеки момент трябва да роди, пък е категорична, че няма да продава снимките на бебето.

След телевизионния скандал с Люба Кулезич тя се зарече да не издава името на болницата, където то ще се появи на бял свят.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg