Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Над 300 кандидатки за короната на "Мис България"

20.02.2009


Над 300 кандидатки за короната на "Мис България"

Въпреки ниските температури и празничния 14 февруари, над 300 красавици на възраст между 17 и 24 години от цялата страна обсадиха студио "Орфей" през почивните дни.

Освен да демонстрират красота и чар пред жури с председател Жени Калканджиева, момичетата се потрудиха и над обемен въпросник, в който споделиха интересите, амбициите и мечтите си. За 30 момичета приказката "Мис България" започна, тъй като те преминаха кастинга успешно и ще се явят на полуфинала на конкурса, който ще се излъчи на живо на 8 март от 20.00 часа по Нова телевизия.

Професионални кадри на момичетата в красиви рокли на Zebra и обувки Devil & Angel засне топ фотографа Диляна Флорентин.В началото на март 30-те избрани момичета ще бъдат настанени в хотел "Metropolitan", София и ще започнат подготовка за финалите.

За първи път в България зрителите на Нова телевизия избират "Мис България" чрез телефонно гласуване. Официалният превозвач на конкурса - Renault ще подари на един от всички дали своя вот голяма награда - Renault Clio.

И на двата финала претендентките за короната ще дефилират в бански на "Delfina", официалните рокли ще подбира "Astella Atelier", а гримът е на "Oriflame".Новата "Мис България" ще бъде избрана на приказна церемония в "Rainbow Plaza" на 15 март от 20.00 ч., отново на живо по Нова телeвизия. Освен корона с 2009 кристала от "Altinbash", победителката ще си тръгне и с Renault Laguna.

Тази година конкурсът "Мис България" ще подкрепи каузата на единствения в страната Спасителен център за диви животни - Стара Загора, който се грижи за лечението и опазването на редки видове птици и диви животни в България.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg