Topmodel.bg  »  Статии  »  Интервюта  »  Преглед

Топ Модел на месец Март - Eлена Стоилова

04.03.2009


Топ Модел на месец Март - Eлена Стоилова
  • Име: Eлена Стоилова
  • Години: 21
  • От кога се занимавам с мода: От 2001 година

Защо съм в TopModel.bg: Нямам договор с никоя от агенциите и сайтът ми дава възможност за реализация. Мисля, че събирането на почти всички звена от модният бизнес е една много добра идея.

С кого си снимала досега: Снимала съм за списания „Мениджър”, „Червило”, „Сватба”, „Прическа и стил”, „Сoiffure beauty”, имам корици за списания „Бела” с Александър Нишков, „Перфекта” с Ангел Цветанов, „Sport&beauty” отново с Александър Нишков, „Журнал за жената” с Васил Германов и последната е корицата на списание „Булка”, направена в екип с фотографката Диляна Флорентин, която също има регистрация в сайта. Рекламно лице съм на нова марка за италианска козметика Nactive, като снимките за рекламната кампания са направени с Ивомир Пешев.

Мнение за модата в България: От няколко години се наблюдава все по-голямо развитие на тази сфера. Надявам се тази тенденция да се запази и за вбъдеще. Хората в България занимаващи с мода имат голям потенциал и чудесен световен пример, който да следват.

Мнение за модните агенции в България: В България всеки ден се регистрират нови агенции, не мисля, че това помага по някакъв начин на пазара, моделите и манекените. По-скоро мисля, че трябва да има няколко утвърдени имена които да отговорят на нуждите на пазара и да защитават интересите на моделите си.

Има ли някакви препоръки, които да дадеш на читателите на ТопМодел: Препоръки не, по-скоро мога да пожелая на всички читатели на сайта да успеят да реализират мечтите и желанията си така както се старая да го правя аз.

Има ли някаки специални грижи, които полагаш за формата си: Подържам формата си с различни спортове. Мисля, че за да успееш в дедено начинание методите, които използваш трябва да ти доставят удоволствие. Не мога да си се представя да седя по няколко часа седмично във фитнеса, затова пък се стремя да отделям време за езда всеки ден, а когато това е невъзможно заради климатичните условия, грабвам кънките и отивам до най-близката ледена пързалка. Тази зима открих удоволствието от това да подържаш форма и в зала, като опитвам да усъвършенствам уменията си в скуоша.

Има ли морал в модата: Това е бизнес, в който много кандидати се борят за един шанс. Понякога моралът отстъпва място на желанието да си пръв.

Какво мислиш за красотата на българката, мит или истина: Българките са красиви, черовни и с много характерни черти. Факт, продиктуван от многовековната ни история и смесването на редица култури. Мен лично ме натъжава това, че момичетата на моята възраст пренебрегват факта, че всяка е уникална по свое му и се подчиняват на тенденцията за унифицираност.

Разгледайте профила на Елена

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg