Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Вивиан Уестууд с "ученическа" колекция на Лондонската седмица на модата

09.03.2009


Вивиан Уестууд с "ученическа" колекция на Лондонската седмица на модата

Световноизвестната дизайнерка Вивиан Уестууд представи в рамките на 25-ата Лондонската седмица на модата колекцията си, вдъхновена от британските ученички, съобщиха Асошиейтед прес и в. "Таймс".

В дефилето доминираха ултракъсите плисирани карирани поли, а също пуловери и жилетки с ромбчета в различни цветове. Истинската вдъхновителка на колекцията е 11-годишната внучка на дизайнерката Кора Коре.

Момичето е дъщеря на Джо Коре - сина на Уестууд от връзката и с Майкъл Макларън, мениджър на групата "Секс пистълс". Преди ревюто Вивиан Уестууд сподели, че за пръв път от много време колекцията й не съдържа каквито и да било послания, а просто се базира на разказите на внучката й за случващото се в британските училища.

На дефилето на Уестууд на първия ред бе Кени Уест, разкри Асошиейтед прес. В рамките на Лондонската седмица на модата ще направят своя дебют като дизайнерки актрисата Сиена Милър и сестра й Савана, които ще представят колекцията си "Туенти8Туелв".

Названието й е свързано с рождената дата на Сиена Милър - 28 декември. Тазгодишната Лондонска седмица на модата включва 51 дефилета.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg