Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

CREATIVE HALL и Expose Models с бляскаво парти на 12 март...

01.03.2009


CREATIVE HALL и Expose Models с бляскаво парти на 12 март...

С бляскаво парти на 12 март ще отбележат представянето на своя нов проект - уникален календар с монохромна фотография, агенция Expose Models и студио за визуални проекти CREATIVE HALL. Календарът носи името Reflections, чийто превод може да се интерпретира по два начина - “отражение” и “размисъл”.


В композицията на всяка страница е вплетено различно по форма, големина и символика огледало, с различни отражения в него, а на гърба й има кадри от мейкинга на всяка фотосесия. Премерената еротика е подчертана в отразените мъжки тела и образи. Основните модели в кадрите са стилно облечени, с нежно и женствено излъчване. В ролята на изпълнител на смелото начинание е фогографско студио “Creative Hall” в лицето на фотографите Ивайло Станев и Ивомир Пешев .
В луксозния календар „Reflections” участват Аксиния, Атанас Месечков, Юлия Юревич и Гери Дончева - модели на агенцията. Интересно е, че в заснемането на календара участва и Тод Дженсън – холивудски актьор, който живее и работи в България. Тод има участие в над 50 амeрикански продукции, между които “The Code”, “The Gift”, “Opеration Delta Force”. Бил е водещ във VH1 и Е! ENTERTAINMENT T.V.
Премиерата на „Reflections” ще бъде отбелязана и с модно ревю на нестандартна сцена, с постоянна жива музика, изпълнявана от Аксиния и група Expose, живи инсталации с фотосесии, включващи елементи и модели от календара, както и изобразяване на снимките на видео екрани. Тоалетите са на перспективния, млад дизайнер Евгени Петков. Всяка рокля е уникална и освен за калeндарът „Reflections”, няма да бъде използвана за друго печатно издание на българския пазар.


Екслузивното модно представление ще бъде режисирaно от Леонардо Палумбо и Матео Скандола (MTV Italia), които са поканени специално за събитието от Expose Models. Организацията на събитието е поверена рекламна агенция A TEAM.

... очаквайте скоро цялата фотосесия и подробна информация около проекта „Reflections”!

модел:Аксиния / Expose Models
фотография: Ивайло Станев и Ивомир Пешев / CREATIVE HALL

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg