Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Изискан блясък на наградите "Оскар"

24.02.2009


Изискан блясък на наградите "Оскар"

Изискани и бляскави, холивудските звезди преминаха по червения килим на наградите "Оскар" в бяло, с дръзки огърлици и с една презрамка, съобщи Ройтерс.

Въпреки кризата, звездите демонстрираха блясъка, с който се слави Холивуд. Модните експерти определиха вечерта като завръщане към чистия и елегантен стил и класиката.Актриси като Кейт Уинслет и Фрейда Пинто заложиха именно на изчистените класически линии. Уинслет постигна ретро стил в сиво-синя рокля с една презрамка от "Ив Сен Лоран", съчетана с диамантени обици и прибрана коса.

Пинто заложи на по-тъмносиня рокля на Джон Галиано, обшита с мъниста и с една презрамка. Двете актриси се открояваха с избора си на синьо, защото повечето дами предпочетоха бяло или други светли цветове.Пенелопе Крус и Тараджи Хенсън носеха рокли с обемни поли и без рамене. Ан Хатауей също беше в бяла рокля с пайети на "Армани".Модният експерт Дженифър Фишър я определи като "идеалния холивудски разкош".

В светъл цвят беше и Сара Джесика Паркър. Нейният тоалет "Диор" беше в светло ментово с голи рамене. Друга тенденция на вечерта бяха големите цветни огърлици, като на Тараджи Хенсън и Ейми Адамс. Колието на Мелиса Лио също биеше на очи - диамант, оформен като паяк.

Мики Рурк също беше в бяло. Той носеше снимка на кученцето си Локи като гердан и като карфица на ревера. Други големи звезди - Анджелина Джоли, Брад Пит, Шон Пен заложиха на черното, предаде Асошиейтед прес. Джоли и Пит бяха много красива двойка - тя в черна рокля без рамене на Ели Сааб, а той - с класически смокинг и папийонка.Шон Пен и съпругата му Робин Райт Пен бяха в подхождащи си тоалети. Ванеса Хъджънс също беше в черна рокля на "Маркеса". Тя и Зак Ефрон в "Долче и Габана" приличаха на супердвойката на следващото поколение.Сред модните фалове на вечерта се открои Хайди Клум с футуристична червена рокля на Ролан Муре, съчетана с големи диамантени обици и гривни, предаде Ройтерс.

Модният експерт Майкъл ОКонър включи към неудачните тоалети и сивата рокля на Мерил Стрийп. Церемонията за наградите "Оскар" определи още една тенденция - коланите на роклите, съобщи сайтът The CelebrityTruth. Такива бяха тоалетите на Марион Котийар ("Диор"), Майли Сайръс (Зухаир Мурад), Вирджиния Мадсън (Кеван Хол), Сара Джесика Паркър. Модните експерти на сайта дават и следните отличия за стила на звездите: Най-добре облечена актриса: Сара Джесика Паркър ("Диор") Най-добре подбран цвят: Фрейда Пинто (Джон Галиано) Най-зле облечена звезда: Аманда Сейфрид Най-зле подбран цвят: Натали Портман. БТА

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg