Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Аля Милушева облича "Мис България"

23.02.2009


Аля Милушева облича "Мис България"

Най-престижният конкурс за красота у нас - "Мис България", тази година ще бъде изключително свеж и цветен. Официалният дизайнер на конкурса Аля Милушева - за Astella Atelier, успя да се срещне с голяма част от одобрените участнички и заяви, че е очарована от младежкото им излъчване.

Тя подготвя за тях романтични рокли с много цвят, закачливи, "подправени" с щипка сексапил. Според дизайнерката, която се готви да отпътува за Италия, за да избере последните платове за колекцията си за финала, модерното момиче е освободено, ефирно, но винаги в крак с тенденциите на сезона.

Вместо дълбоките деколтета, неоставящи почти нищо на въображението, Аля залага на нежно разголените рамене, красивите голи гърбове и цепки. Кройката не сковава съвременната Лолита, тя е лека и свободна да пръска своя чар. Такова беше и посланието на последната колекция на Аля Милушева "Sin City - Las Vegas", която българската публика видя неотдавна.

"Грехът" на роклите е в тяхната неустоимост, в поканата за флирт, която излъчват. В Града на греха жената е актриса, която играе различни роли, но винаги печели.Материите традиционно са безупречни. Тазгодишното откритие е коприната с мокър ефект, който се дължи на преплетените в плата сребърни нишки и създава усещането, че роклята се стича по тялото. Красивите, ръчно работени дантели, са запазена марка на Astella Atelier.Сатенът, който напомня блясъка на славните години на Холивуд, е успешно конкуриран от благородните шифон и органза, тафта и шантунг. Органзата често оформя фини къдрички или ситни волани, които в момента царстват сред детайлите.

В колекцията на Аля Милушева и на подиума на "Мис България" ще ги видим и в пачките - характерните за балерините рокли от бюстие и силно разкроена къса пола. В крак с тенденциите дизайнерката експлоатира и високата талия, която е особено подходяща за официални случаи и придава елегантна издълженост на силуета, напомняща за аристократичните балове в стил "Война и мир".От цветовете Аля фаворизира жълтото с много зелен лимон в него, тюркоазенозеленото, лилавото с ухание на фуксия, кралското синьо. Като моден десен навлизат точките, флоралните мотиви продължават да са ухажвани.На първия кръг на конкурса на 8 март, където ще се яват 25 момичета, Аля Милушева ще предложи и къси рокли, докато за финала на 15-и тоалетите ще са безапелационно пищни и дълги.Astella Atelier облича за трети път участничките на "Мис България". Миналата година беше особено силна за Аля Милушева, която стана дизайнер на годината в най-престижния конкурс за мода у нас "Златната игла", а нейно ревю беше излъчено по fTV.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg