Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Шокиращи новини около поредния корумпиран и платен конкурс на Визаж - Мис България!

12.03.2009


Шокиращи новини около поредния корумпиран и платен конкурс на Визаж - Мис България!

Скандална рокада броени дни преди полуфинала на Мис България`2009 постави под съмнение обективността на най-престижния конкурс за красота у нас. Варненската участничка в Мис България`2009 беше Ива Атанасова. Красивата варненка носителка на титлата Мис Варна`2007 успешно премина кастинга за Мис България`2009 проведен на 14.02.2009 от организатора Модна Агенция«Визаж».

Участието й в конкурса беше потвърдено от г-жа Жени Калканджиева в личен разговор с шефката на варненската Модна Агенция „VIP Fashion Group”, чийто модел е Ива. Заедно с останалите одобрени участнички Ива Атанасова е взела участие в заснемането на индивидуалните клипове и фотосесии, свързани с предстоящия конкурс.

Към момента на подписването на Договора за участие на Ива Атанасова в конкурса Мис България`2009, тя е била единствената одобрена участничка от Варна. Важно е да се отбележи, че официално оповестения брой на полуфиналистките беше тридесет, странно как техния брой изненадващо намаля на двадесет и четири........?

Ден преди подготвителния етап на полуфинала, Ива Атанасова е шокирана от факта, че всъщност е безпречинно извадена от участие в конкурса. Тази новина тя научава, обаждайки се на един от букерите от Агенция«Визаж», за да уточнят подробности свързани с предстоящата подготовка. В последствие се оказва, че нейното място незнайно как, е заела никому неизвестната варненка Габриела Генчева.

От сигурни източници стана ясно, че въпросната Габриела дори не се е явявала на кастинга. «Скандално е как за пореден път конкурсът Мис България се опорочава в името на нечии интереси и на много пари. Призовавам всички варненци да не вземат участие в SMS гласуването, защото отново всичко е предварително решено» - сподели Мира Матеева. Класирането на Габриела Генчева във финалната десятка на 100% потвърждава причината за «странната» рокада в последния момент и елиминирането на една от най-красивите и достойни представителки на Варна – Ива Атанасова.

Не бива да пропускаме факта, че Ива Атанасова и настоящата носителка на титлата Мис Варна`2008-Ирена Иванова, по право трябваше да бъдат част от кандидатките за титлата Мис България`2009. Очевидно обаче «правила» при провеждането на «най-престижния» конкурс за красота в България просто няма ...

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg