Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Най - секси българка във фейсбук.....един ненагласен конкурс!

18.05.2009


Най - секси българка във фейсбук.....един ненагласен конкурс!

Новопоявилият се он-лайн конкурс, придобиващ огромна популярност в цялото Интернет общество, няма как и ние от ТопМодел да го подминем. Предназначен за всички дами с по-нестандартно излъчване, които дори не трябва да бъдат професионални модели за да вземат участие.

Прекрасна възможност за изява на високо ниво, бъдете убедени, че не е един от онези конкурси , на които името на победителката е предварително известно. Системата на оценяване е прозрачна,всеки може да гласува, само веднъж стига да има желание и естествено регистрация във facebook.

На края на дадения месец десетте момичета с най-много гласове отиват на финала, който този месец ще се състои в клуб „Дайманд" и  се очаква това да бъде събитието на месеца , там финалистките ще се състезават за множеството парични, предметни и имиджови награди, които организаторите са осигурили.

Няма да издаваме всичко,но едни от водещите марки бельо и най-модерните в момента бижута в България-DYRBERG/KERN, ще са основни спонсори на събитието, а списание FHM  е главен медиен партньор.

Можем само да посъветваме всички очарователни, млади дами, които искат да навлязат, в бляскавия и красив свят на модата, да се възползуват от тази възможност - ще се изненадате приятно!

©2009 ТопМодел.Бг

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg