Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Кристи Бринкли се разведе

11.07.2008


Кристи Бринкли се разведе

Бившият супермодел Кристи Бринкли се споразумя извън съда с четвъртия си съпруг. Тя ще му изплати повече от 1 милион британски лири и ще получи попечителство над двете им деца, съобщи в. "Дейли телеграф". Според извънсъдебното споразумение, което и двете страни приеха като победа, Бринкли ще запази собствеността си над 18 оспорвани имота в Хамптънс на Лонг айлънд и на карибските острови Търкс и Кайкос.

Споразумението е било постигнато след 8-дневни изслушвания на свидетели в нюйоркски съд и нощно заседание, по време на което двойката и съдебните екипи на двамата бивши съпрузи са обитавали отделни хотелски апартаменти. Четвъртият съпруг на Кристи, арх. Питър Кук ще получи 2,1 милиона щатски долара и право да вижда децата.

След обявяването на споразумението в съда 54-годишната бивша манекенка е споделила, че моментът е "горчиво-сладък" за нея, защото отбелязва края на един брак, но е доволна, че получава попечителство над децата си и правото да взема сама решения. 49-годишният Кук е казал, че постигнатият резултат е всичко, каквото е искал. Арх. Кук ще има право да вижда децата през уикенд и всяка сряда вечер.

Съдът в Ню Йорк е изслушал разкрития за изневярата на Кук с 18-годишната му лична асистентка и хилядите долари, които архитектът е харчил всеки месец за порнографски снимки по Интернет и за различни сексуални връзки. Говори се, че Питър Кук е платил на любовницата си 150 000 британски лири, за да потули връзката. Кристи Бринкли някога е била омъжена за певеца Били Джоуел и е участвала във видеоклип за албума му "Uptown Girl".

Бринкли и Кук имат дъщеря Сейлър на 10 години. Кук е осиновил 13-годишния син Джак на Кристи, който тя има от третия си съпруг, предприемача Ричард Тобман. Сред бившите съпрузи на манекенката е и французинът Жан-Франсоа Ало. Бринкли е държала бракоразводният процес с Кук да бъде публичен, но не е известно какво е довело до извънсъдебното споразумение. БТА

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg