Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

fashion TV диамант ще заблести в Слънчев бряг

10.07.2008


fashion TV диамант ще заблести в Слънчев бряг

На 26 юли тази година, световният моден канал fTV се завръща на българското Черноморие с "FTV Beach Party 2008". За трета поредна година последните модни тенденции ще привлекат хиляди фенове, но този път мястото на срещата е Bedroom beach, Слънчев бряг. Авангардни визии, новаторски звук, hаute couture в коктейлите, всичко има една цел - да покаже как да изглеждаме в крак с времето.

Синият цвят e обединяваща тема при мултимедийното представяне на компилацията от поп-културни икони, оказали съществено влияние върху световната мода - The Blues Brothers, Frank Sinatra's Blue eyes, Blue suede shoes, Blue jeans и не на последно място една емблематична синя бутилка.

Модният блясък е в ръцете на дизайнерката Аля Милушева, която ще представи своя интерпретация на синята тема. Тоалети в преливащата се гама на синьото и тюркоазеното, инспирирани от морето и Balantine's, ефирно се преливат в дълбока лила, за да изсветлеят в нежно розови нюанси. Най-фина коприна и шифон, високи талии подчертават романтичния силует и подканят към горещи летни приключения и прохладни парти нощи. Акцент на вечерта ще бъде сватбеният ритуал, вдъхновен от избора на най-влюбените двойки за красива морска сватба на плажа.

Ефектен акцент ще са бижутата на "Фортуна". Обеци от жълти и черни перли и фантазии от японски корал кореспондират с морската тема. Истински диаманти, сапфири в нежни нюанси, рубини, изумруди и аквамарини ще създадат приказна атмосфера. От "Фортуна" са подготвили и изумителна бляскава изненада за един от ВИП гостите на fTV партито.

До къде са стигнали по света с коктейлното изкуство, ще бъде споделено пред родната публика от международния посланик на Ballantine's, Fredrik Olsson, пристигащ ексклузивно за събитието от Лондон.

На живо музикалните моди ще бъдат защитени от две звездни имена от световната хаус сцена - DJ Superchumbo и Tara McDonald, любезно поканени от Ялта и Солар. Тom Stephan a.k.a Dj Superchumbо е oсновател на лейбъла "Chumbomundo". През 2001 г. неговият "The Revolution" е обявен за трак на годината от Pete Tong. Вървейки по стъпките на Victor Calderone, хаус магът Superchumbo е създал chart-разбивачи като ''Irresistible", "This Beat Is", "Dirtyfilthy", "Here I Come". Освен собствени парчета в дискографията си DJ Superchumbo нарежда и ремикси на звездите Missy Elliot, Kylie Minogue, Roger Sanchez.

Tara McDonald e име, което може би не разпознавате, но гласът зад него прави драстични реформи в световните хаус класации със смазващи парчета като "Feel The Vibe", "My My My", и разбира се "Delirous" с David Guetta - трак, който промени облика на Europe TOP 20 за 2008 година.

Понастоящем соло звезда, продуцентка и композиторка, Тара е и бивша беквокалистка на Ерик Клептън, Ринго Стар, която през свободното си време изнася концерти в зони на военни действия като Ирак и Афганистан.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg