Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Катя Тонева представя България на Мисис Туризъм Интерконтинентал 2008

10.07.2008


Катя Тонева представя България на Мисис Туризъм Интерконтинентал 2008

"Мисис България Уърлд Бюти 2007" Екатерина Тонева ще представи България на световния конкурс "Мисис Туризъм Интерконтинентал 2008", който ще се проведе от 21.07. до 30.07. в Санто Доминго - Доминиканска Република.

Поканата е лично от Jasol Cabral - директор на международния конкурс до Яненка Люцканова и Светослав Йорданов, лицензианти на "МRS WORLD" за България.

Катя ще пътува с дъщеричката си Денис, която получи покана за участие в "Mini Miss Tourizm Interkontinental", след като бяха изпратени нейни снимки.Дизайнерката и собственичка на бутик "Холидей Сона" Соня Ангътян подготвя тоалетите им, с които ще представят България.

Различните турове ще бъдат по бански, бяла рокля със златни мотиви, народна носия и вечерен тоалет. В конкурса "Мини Мис" са потвърдили участие 25 държави, а в "Мисис" представители от над 50 държави - Франция, Испания, Индия, Китай, Австралия, Куба, Германия и др. Екатерина и Денис ще бъдат настанени в 5 звезден хотел в Санто Доминго и на всяка една от тях ще бъде изготвен бук. За всеки ден има организирани различни партита и коктейли, на които те ще бъдат представени. Катя ще представи България и града си Варна с възможностите за туризъм, които предлага нашето Черноморие.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg