Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Носителката на титлата МИС ВАРНА`2009–Алиса Ганева се завърна от приказно пътешествие до една от най-красивите столици на Европа - ВИЕНА

07.10.2009


Носителката на титлата МИС ВАРНА`2009–Алиса Ганева    се завърна от приказно пътешествие до   една от най-красивите столици на Европа - ВИЕНА

 

Носителката на титлата МИС ВАРНА`2009–Алиса Ганева се завърна от приказно пътешествие до една от най-красивите столици на Европа – ВИЕНА.

Пътуването беше една от специалните наградите, която Алиса получи на грандиозния спектакъл МИС ВАРНА`2009, организиран от Агенция VIP Fashion Group. Подарената приказка даде възможност на Алиса да изживее една незабравима седмица в градът на гениалните поети и музиканти и да стане част от великолепието на Виена.  

«............. Това беше една сбъдната моя мечта. Бяха ми необходими два дена, за да осъзная че това е градът в който бих искала да живея...» сподели развълнувано Алиса Ганева. «.....Едноседмичния ми престой беше планиран прадварително от първия до последния ден. Оказа се, че времето е търде кратко, за да посетя всички забележителности на Виена, но благодарение на ескурзовода, който имах на разположение успях да се докосна до едни от най-важните културни и архитектурни символи на този красив град. Най-впечатляващи за мен бяха - Катедралата “Свети Стефан”, която се  намира се в центъра на Виена, имперският дворец Хофбург, който в момента е резиденция на президента на Австрия, Замъкът Шонбрун, бароковия храм "Карлскирхе", както и Дворецът Белведере, който всъщност е комплекс от два замъка с прекрасна градина помежду им. Най-запомнящото се за мен преживяване беше посещението ми във Виенската опера, където гледахме балета -«Mayerling» по Ференц Лист.......»

Австрийската столица предлага също  и много забавления и атракции. Например увеселителния парк "Пратер", където Алиса се е почуствала като героинята, чието име носи  - В страната на чудесата. Прочутото Виенско колело, от което може да се направи панорамна снимка на района, влакчетата на ужасите, бънджи скоковете, и други екстремни атракации оставиха безброй незабравими спомени и емоции в красивата варненка – Алиса Ганева.

И за да бъдат съчетани приятните моменти с професионални ангажименти собственичката на Агенция VIP Fashion Group – Мира Матеева, беше договорила пробни фотосесии за една от водещите австрийски компании. В най-скоро време ще стане ясно дали Алиса Ганева, ще краси и модните подиуми в Австрия.

 

 

 

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg