Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Станимира Антонова от Велико Търново е новият TOP MODEL of the WORLD

30.11.2009


Станимира Антонова от Велико Търново е новият TOP MODEL of the WORLD

 

На 28-ми ноември в атракцион „Калоянова крепост” – Велико Търново се проведе второто издание на конкурса Top Model of the World в България. Нощта на модата в крепостта събра целия бизнес елит на България и залата беше тясна за да побере повечето от 500 гости на вечерта.

По време на официалната част на конкурса претендентките и моделите от Expose Model показаха в дефилета най-новите колекции на модна къща „Енита” и Centransit с дизайнер Евгени Петков. А за финалното дефиле с официални рокли, организаторите от Expose Model оставиха в ръцете на младата дизайнерка Христина Ангелова, която изработи вечерните тоалети специално за събитието. За гримът на претендентките се постараха гримьорите от Pro Face и Пепа Стоянова.

Като специални музикални гости на вечерта бяха трио „Сопрано” и трио The Unique Voices, които взривиха залата от аплодисменти. Поп изпълнителят Жорж изпълни пред всички най-новата си песен и показа завидни танцови умения.

Победителки и награди

15 момичета от цялата страна претендираха за престижната титла Top Model of the World. Само три от тях обаче се пребориха с тежката конкуренция и заеха престижните първи три места.

Втора подгласничка:

На трето място или втора подгласнична стана най-малката участничка в конкурса – 14 годишната Виктория Васева от София. Тя получи като награда от Centransit три нощувки за двама в хотел „Рекс” Метеора – Гърция. А от Creative Hall и FTV Bulgaria специална фото сесия, която ще бъде публикувана в месечно лайф стайл списание и излъчване на мейкинг от сесията по FTV.

Първа подгласничка:

На второ място или първа подгласничка на победителката се нареди Райна Караянева, която е също от София. Centransit подари и на нея 4-дневна екскурзия за двама, но в Монте Карло. Заедно с любимият си човек Райна ще отседне във „Форам бутик” хотел. Наградите за русокосата моделка не свършиха до тук. Домакинята на вечерта Галена, която й връчи наградата, покани Райна и половинката и на уйкенд пълен пансион в атракцион „Калоянова крепост”. Creative Hall и FTV Bulgaria подариха и на нея специална фото сесия и видео мейкинг.

Победителката

Станимира Антонова от Велико Търново бе коронясана с титлата Top Model of the World. Двадесет годишната търновчанка не можа да повярва какво се случва с нея. Като награда тя сложи на главата си короната на Top Model of the World изработена от бижутерите на SSG. Короната е препратка към корените на Търновските царици от второто българско царство. Спазени са характеристиките за епохата, визията и техниката, но със съвременно звучене. Чисто сребро, и корали и чисти морски перли, хармония от цветове и форми. Короната е изработена ръчно за 98 часа. Освен короната, Станимира получи като подарък от Centransit круиз с три нощувки и обиколка на четири гръцки острова за двама. Creative Hall и FTV Bulgaria наградиха и Станимира със специална фото сесия, която ще бъде публикувана в месечно лайф стайл списание и излъчване на мейкинг от сесията по FTV.

След конкурса в продължение на месец екип от модни специалисти ще обучават Станимира за световният финал, който ще събере модели от цял свят.

Веднага след официалната част на конкурса започна after party, на което специален гост беше поп звездата Аксиния. До към 3:00 през нощта гостите танцуваха в ритъма на ретрото.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg