Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

MSAT раздели модна двойка заради предаване!

08.02.2010


MSAT раздели модна двойка заради предаване!

Специално за зрителите на MSAT популярната модна двойка Евгени Евтимов и Силвия Васева се разделиха за да се представят като водещи в предаването 5 минути в Холивуд. Двамата са собственици на модната агенция ES line models и в месеца на любовта и виното - февруари ще представят новините от Холивуд.

Още през тази седмица първа във виртуалното студио на MSAT ще застане Силвия Васева , която ще разкрие най-дълго продължилите любвни трепени между популярните звезди в САЩ. След това Евгени Евтимов ще говори за най-бързите любовни раздели, както и за най-нетрадиционните любовни връзки на звездите. "Идеята ни беше двамата да водят заедно предаването през месец февруари, но във виртуалното студио и според режисурата и постановката може да бъде само един и затова ще разделим модната двойка", сподели продуцента на предаването Биляна Митева.

От началото на 2010 година предаването работи приоритетно със топ моделите на модната агенция на Евгени и Силвия През януари зрителите гледаха представянето на "Лице на България", Камелия Янкова, която беше гост водещ на предаването. Дали мъжете или жените са по добри във воденето на светски предавания ще научим през февруари от рейтинга на 5 минути в Холивуд. Както се казва битката предстои Силвия срещу Евгени, сподели на шега Биляна Митева. Предаването 5 минути в Холивуд се излъчва три пъти всеки делничен ден от 17.10 , 18.50 и 22.50 ч.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg