Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Участвайте в благотворително ревю за събиране на средства за децата в Плодив

08.02.2010


Участвайте в благотворително ревю за събиране на средства за децата в Плодив

Интеракт клуб е младежка хуманитарна организация, част от Ротари клуб. Сега организираме благотворителен фестивал, отново под наслов Няма Илюзии Когато Искаме.

Фестивалът ще е във формат «Хонки Тонк*», но освен музикални изпълнения се стремим да съчетаем и други аспекти на изкуството като галерии и театрални постановки . Нашата идея е в един ден най-добрите клубове на град Пловдив имат програма, на която ще бъдат допускани хора, притежаващи продаваните от нас «пасове». Те ще бъдат под формата на гривни, цената на които е 10 лева. С помощта на най-известните български изпълнители, които ще имат участия в тези различни клубове, ще успеем да съберем по-голяма и разнообразна аудиотория. Събраните средства от прожбата на пасовете ще бъде осъществен ремонт на детското отделение на УМБАЛ «Св. Георги» гр. Пловдив.

В същия ден в града ще се състоят две ревюта под същия надслов. Моделите ще дефилират с вечени офицялни рокли или костюми, абитуриентски рокли. Искаме да ви поканим всички модели, желаещи да бъдат съпричастни към идеята да заповядат на 10 февруари 2010година в хотел Лайпцик, зала Шилер от 19 часа.

Търсим момичета и момчета 15 до 27 години със стойна фигура и желание. Момичетата да са над 172 см., а момчетата над 178 см. Надяваме се повече хора да се окажат съпричастни към нашата идея, за да покажем, че младите хора на град Пловдив могат да помогнат на всички деца, ползващи услугите на болницата.

фотография: ©2010 Павел Баджаков - Павзо

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg