Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Fashion MALL VARNA`2010

27.03.2010


Fashion MALL VARNA`2010

Под мотото „За някои Модата е религия” на 26 март Агенция Vip Fashion Group и MALL Varna организираха грандиозно пролетно модно ревю в шикозната обстановка на най-модерния център за забавления и развлечения във  Варна – Playground в MALL VARNA, а честта да бе водещ е оказана на актьора Симеон Лютаков. Над 25 марки, важна и неизменна част  от непрекъснато разширяващия се и обновяващ микс на Мол Варна, представиха за първи път в България част от най-новите си колекции пролет-лято`2010.

Над 30 от най-добрите топманекени на Агенция Vip Fashion Group дефилираха с тоалети от Dress Code, Grama,  Bessini, Catwalk, Enita, Garcia и Pierlucci. Те представиха и най-новите тенденции в урбан-стила на Tempo Casual, Hot spot, Mustang, Kenvelo, FOX и Tally Weijl. И още  Puma, Nike и Sportmania с техните пролетно-летни  тенденции в спортните облекла, обувки и чанти на All about shoes, Nine West и Samsonite,  както и бижута и аксесоари от Сваровски и Галдини.  И „черешката на тортата” най-новите модели бельо и бански костюми на Triumph и Skini.

Част от марките, бяха подготвили специални отстъпки и привилегии за гостите на Пролетното модно ревю, сред които се открояваха Красен Кралев, Добромир Джиков - кмета на район „Владиславово”, както и много други представители на бизнес елита на град Варна.

В специално декорирания от Мебелни къщи Ралица кът, присъстващите имаха възможност да погледнат зад кулисите на модния свят и открито да наблюдават фотосесии на живо, реализирани от фотографа Боби Решовски. Завидна моделска походка и перфектна визия демонстрираха топмоделите  Ирена Иванова, Полина Ангелова, Вирджиния Мутафчиева и мистър Варна – Филип Неделчев,

Светска суматоха и колорит в събитието внесе екипа на Кирил Вълчев – Скалата, чиито предаване „Фитнес мания” по MSAT бе официален медиен партньор на модния спектакъл.

Няколко часа преди старта на модния маратон, Киро Скалата засне пилотното издание за нова телевизионна продукция, чийто първи гост бе собственичката на Модна Агенция VIP Fashion Group – Мира Матеева.

Fashion MALL VARNA`2010 се превърна в една изискана вечер наситена с много настроение и емоции, а VIP гостите на събитието имаха възможноста да опитат от уникалните кулинарни изкушения и марков алкохол, любезно осигурени от домакините и организаторите.

 

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg