Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

СКУАПФИ ще подкрепи спешните промени в ЗАПСП

17.03.2010


СКУАПФИ ще подкрепи спешните промени в ЗАПСП

Като медия TopModel.Bg , която основно работи с професионални фотографи и модели, не можем да подминем и обнадеждаващата новина, че съвсем скоро ще се проведе диалог за промяна в Закона за Авторското Право и Сродните му Права.

Искаме вие-фотографите и моделите да научавате първи тези новини и активно да участвувате в коментирането им, за да може да се направят адекватните промени, от които от доста време насам има нужда България.  TopModel.Bg и СКУАПФИ ще се постараем да информираме вас-нашите потребители своевременно за това какво се случва по тези промени, за да сте винаги най-добре информирани и да знаете как да защитавате правата си.

СКУАПФИ  е единствената асоциация в България, която активно се занимава с точно тези нововъведения и е тази, която ще се свърже със съответните държавни институции, за да може да се помогне за разрешаването на огромните проблеми на тема авторски права, защитата им и разрешаването на възникналите проблеми от създаването на едно фотографско изображение до неговата реализация като краен продукт.

Промените касаят и вас - професионалните модели в България, голяма част от които сте и членове на TopModel.Bg. Съвместно със СКУАПФИ ще се опитаме да уредим ясно и точно регламента на договаряне между фотограф-модел, фотограф-модна агенция, фотограф-модел-модна агенция, защото там също има много сериозни проблеми.

Ето и самияЗакон За Авторското Право И Сродните Му Права

Ето и отворената тема в най-големия фотографски форум в България:

 photo-forum.net - “СКУАПФИ ще подкрепи спешните промени в ЗАПСП”

©TopModel.Bg

фотография от: © businesslaw.newark.rutgers.edu

Павел Баджаков
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg