Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Мениджърът на модна агенция „Next One” – Стоян Апостолов се издирва!

10.03.2010


Мениджърът на модна агенция  „Next One” – Стоян Апостолов се издирва!

 

“Г-н Апостолов е в неизвестност повече от седмица.

Оказва се, че той дължи огромни суми на знаменитости и редица модели и фотографи.

Стоян Апостолов е известен с некоректността си спрямо моделите от дълги години, работейки още като букер в модната  агенция „Визаж”. След множеството оплаквания срещу него бе уволнен и с материалната помощ на едни или други хора от модните среди успя да създаде „Next One”. Но както сега виждаме и тази кауза е приключена, тъй като го издирват “под дърво и камък” всички девойки, които до момента са работили с него.

В социалната мрежа „фейсбук” се появи група с над 200 члена, в която хората се оплакват от некоректността на г-н Апостолов. По непотвърдени данни Стоян Апостолов дължи над 45 000 лева на модели и още поне толкова на други отговорници, организатори и артисти!

В скандала бе замесена и фолк певицата Глория,която е доста близка със „Стоянски” и често могат да бъдат засечени по заведения,барове и клубове да „усвояват” заедно дължимите от г-н Апостолов суми.”

 С тази извадка от една от водещите интернет медии днес, искаме да посъветваме всички начинаещи и неопитни модели, които все още не са на „ти” с модния бизнес в България да се предпазват от такива хора като г-н Апостолов. Да държат на договор за всеки извършен тях ангажимент, за да бъдат сигурни, че ще получат възнаграждението си и могат да търсят правата си ако нещо се случи!

"Не се доверявайте и не бъдете наивни! За да успеете в този бизнес трябва да имате множество качества, само едно от тях е красотата" - предупреждават известни български  модели.

 

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg