Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Конкурсът "Менхънт" се превърна в истинско шоу

21.04.2010


Конкурсът "Менхънт" се превърна в истинско шоу

Конкурсът Менхънт /лов за мъже/ се превърна в истинско шоу

Модна агенция „Интерсаунд” организира  за тринадесети път българското издание на конкурса  Менхънт.Това е най- популярният конкурс за мъжка красота в света и у нас се провежда от 1998 година.  От него стартират и стават популярни много известни имена в българския моден свят – Сава Цеков, Мариян Кюрпанов, Мирослав Йончев, Али Алиев и др.

Тазгодишното издание на конкурса се проведе с любезното домакинство на клуб „Гранд де лукс”, а 14 кандидати за  от цялата страна се бореха за престижната титла.

Участниците пребориха сили в трите специални тура с банските на Джеронимо, най-новата линия за сезона на Адидас и със спортно елегантната колекция на Келвин Клайн джинс.

Уникалната хореография  при представянето на кандиатите   с ефектни черни дъждобрани и нестандартно дефиле с пурите на Дон Корлеоне придадоха европейски блясък и стил на шоу-спектакъла. Хореографката Кремена Шопова отбеляза, че останала изненадана от старанието и умението на кандидатите. Оказало се, че с мъжете – модели се работи по- лесно, отколкото на някои женски конкурси.

Участниците преминаха през няколко кръга и бяха оценени по различни критерии – като  фотогеничност, артистично поведение, физика и интелект.

Журито , председателствано от Ирина Папазова – президент на Интерсаунд беше безкрайно затруднено.А то беше бляскаво и титуловано –  Мис България 1998 – Наталия Гуркова, Мис България 1999 г – Елена Ангелова,Сава Цеков – Менхънт България 2000, Мисис България Галина Ангелова, както и цяло съзвездие от фолк певци – начело с Азис, Есил Дюран, Анн Джи. Весела Нейски също оценяваше момчетата.

Участниците получиха награди от спонсорите , а класирането е следното:

Трети подгласник  -  Иван Цочев 24 г от Ловеч

Втори подгласник – Иван Тодоров 25 г. от  София

Първи подгласник -  Тодор Бъчваров  23 г от София

Победител – Мустафа Лешов – 24 г. от София

Първият подгласник Тодор Бъчваров ще представи България на Международен конкурс за модели в Испания , а победитеят ще участва на световния финал на Менхънт в Китай.

Победителят в  Менхънт 2010  -  Мустафа Лешов е завършил Публична администрация в УННС и Стопанско управление в Югозападен университет Благоевград. Има успешни участия в рекламни фотосесии за „Зу елементс” , видеоклипове на Андреа, Теодора, Азис и Траяна,  а от 4 години се заниамава и професионално с модерни танци.

Снимкa:  Венцислав Илиев

Още снимки - http://www.slusham.com/31592

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg