Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Ромина Андонова е новата Мис България 2010

26.04.2010


Ромина Андонова е новата Мис България 2010

Снощи 24.04.2010г. приключи конкурсната надпревара за поредното издание на „Мис България 2010”.

21 годишната Ромина Андонова от София, която обра и повечето от допълнителните награди на самия конкурс, снощи грабна и престижната титла „Мис България 2010”. Така тя автоматично стана и представителка на България пред лицето на света в конкурса „Мис Свят 2010”.

Ромина е широко скроена натура, която в едно с графичния дизайн и биологията, успява да съчетае екстремните спортове, балета и музиката. Телевизионната водеща на прогнозата за времето по телевизия ПроБГ – 22г. Яна Чинкова както и 21-годишната Зорница Стойчева Мис България са двете подгласнички от Пловдив, които заеха респективно 2-ро и 3-то място на конкурса.

Паралелният конкурс „Лице на Блясък”, базиран на онлайн активността на потребителите на интернет сайта Блясък.Бг постави на 1-во място по симпатия и гласуване, красивата 20 годишна Лорета Георгиева от Дупница. 2-рото и 3-тото място бяха заети от 18 годишната Нели Кабланова от Панагюрище и 19 годишната Илияна Попова от Смолян.

Нашите личните пристрастия и подкрепа към участничките на конкурса „Мис България 2010” екипа на ТопМодел.бг бяха към Евелина Соколова от София, представена на конкурса под № 4, Лидия Стойчева от Русе, представена под №8 и Надежда Денчева от Русе, под №11.

Всички снимки на участничките можете да видите на сайта на сп.„Блясък”: http://www.bliasak.bg/miss-bulgaria а видеозапис от събитието можете да видите на сайта на информационната агенция БГНЕС:

На екипа на ТопМодел.бг направи впечатление по-високата средна възрастова граница на тазгодишните участнички. Явно, поради неотдавнашните скандали на тема възраст и непринудена, естествена красота, агенция Визаж са си взели поука и сега представиха на нашето внимание къде-къде по-стойностни и зрели момичета на конкурса Мис България 2010.

Отзвукът от самото събитие е в пъти по-добър в сравнение с миналогодишния когато всички ние станахме свидетели на развихрилия се скандал с победителката от изданието на „Мис България 2009-та” – перничанката Антония Петрова.

Оставяме това като наши лични впечатления и не ангажираме трети страни с тях, но държим да споделим гледната ни точка на вас-нашите потребители, а вие сами да прецените коя страна да заемете. Като цяло сме изключително приятно изненадани за развитието на тазгодишния конкурс и неговата реализация като събитие на годината в областта на конкурсите за красота.

Желаем попътен вятър на Ромина Андонова и успех на предстоящия конкурс „Мис Свят 2010” Снимки и видеоматериал от www.bliasak.bg и информационна агенция www.bgnes.com

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg