Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

HAPPY АWARDS - НАЙ-ГОЛЯМОТО ПАРТИ НА СЕЗОНА

20.05.2010


HAPPY АWARDS - НАЙ-ГОЛЯМОТО ПАРТИ НА СЕЗОНА

Най-щастливото събитие в България, което събра заедно политици, депутати и фолкпевици, беше връчването на първите награди за щастливи хора HAPPY АWARDS. На шестия рожден ден на списание Мери, който беше подкрепен от Жени Герб София, се събра цветът на българския политически и шоубизнес елит.

В супер модни дефилета, които нямат общо с нищо показвано до момента по българските подиуми, участваха едни от най-известните телевизионни водещи и моделки като Йоана от „Дийп зоон проджект", Ива Атанасова от „Трезор" на Нова тв, синята птичка Деси Банова, Габи от „Сървайвър" и балет „Магия", се изправиха мачовците Ангел Калинов, лице на „Келвин Клайн", който си дойде специално за шоуто от Америка, най-красивият мъж на България Диан Христов, който е лице на модна къща „Ивенти", Мистър Ерекция Митко Ангелов, собственикът на модна агенция ES line Models- Евгени Евтимов и др.

 

Бяха показани последните модели на димитровградската модна къща „Юнона", пловдивската „Ивенти", „Карина" Карнобат и бижутерийният гигант Алтънбаш. Селектирана колекция аксесоари показа и Орифлейм. По - късно в шоуто се включиха Преслава, Васил Петров, Кристиян Коев, Искрен Пецов, , Ивена, Теодора, Тони Стораро, Джина Стоева, Мая Нешкова и др.


Градусът на настроението се повиши, когато започна награждаването с първите награди за щастливи хора HAPPY АWARDS. «Най-щастливата жена» в България е Мая Нешкова, която е чакала 18 години да роди дъщерите си. «Най-щастливият водещ» е Димитър Цонев, защото е връстник на телевизията в България. «Най-щастливият ресторант» е Хепи, защото щастието е заложено в неговото название. «Най-щастливият мениджър» е Милен Бонкалов, шеф на Орифлейм, защото работи успешно с повече от 25 000 жени.


«Най-щастливият лекар» е Лъчезар Иванов, защото като шеф на здравната каса работи за здравето на българите. «Най-щастливата бизнесдама» е председателката на Жени Герб София, заради многото благотворителни каузи, които организира. «Най-щастливият комплекс» е Албена, който прави почивката на хиляди туристи щастлива. «Най-щастливият продуцент» на България е Митко Димитров - Пайнера. Неговите красиви и талантливи певици правят милиони българи щастливи. „Най-щастливият дует" беше избран дует „Ритон", които са повече от 30 години заедно на сцената и живота. Наградите HAPPY АWARDS се връчват на щастливи хора, защото слоганът на списание Мери е only for happy people, твърди издателката Мариана Аршева. Това беше генерална репетиция за предстоящата Десета Модна фиеста в Албена, която стартира от 16 юни.
Подкрепа на събитието оказа и гиганта Орифлейм, който приготви изненади за всички наградени.

 

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg