Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

ХОЛИВУДСКИ БЛЯСЪК НА FACE OF BULGARIA 2010

16.07.2010


ХОЛИВУДСКИ БЛЯСЪК НА FACE OF BULGARIA 2010

На бляскава и стилна церемония в хотел ”Шератон” модна агенция ЕС лайн Моделс награди финалистите от престижния конкурс за красота FACE OF BULGARIA 2010. Шефовете на агенцията Силвия Васева и Евгени Евтимов дадоха заявка за най-висок стандарт в модния бранш, не само с организираното от тях събитие, а и с начина, по който бяха облечени - Силвия в официална рокля от „ПЕРЛИТА”, Евгени – с костюм на „Cacharel”.

Събитието бе открито с горещ танц на момчетата от мъжка денс-формация”ГРАНДОС”.

Преди появата на Паулина Найденова и Симеон Денев, достигнали 3-то място в конкурса, Мариана Попова изправи залата на крака с изпълнението на нейната „New religion”.

Генерален спонсор на събитието беше фирма „Сарантис-България”, която зарадва всеки един гост с луксозен комплимент от най-скъпата и престижна козметична марка в света „La Prairie”.

Ивайло Гюров извиси глас и изпя една от най-популярните италиански канцонети преди влизането по червения килим на Ралица Славчева от гр.Радомир и Константин Манев от гр.Плевен – лицата, достигнали почетното 2-ро място на конкурса.

По време на събитието не липсваше нищо - като започнем от класните вина на фирма „КАРТЕЛ”, минем през вкусотиите, приготвени от майстор-готвача на „Шератон”, и приключим с изобилието от снаксове и ядки, предоставени от другия генерален спонсор на събитието, фирма „Best Foods”.

Kакто всяка година, и тази по традиция Силвия и Евгени обявиха и лицето на агецнията за 2010 година.Привилегията да бъде лице на агенцията тази година се падна на Петър Велев от гр.Перник , доказал се като един от най-търсените и сериозни модели в агенцията.

Преди кулминацията на вечерта, триумфално по червения килим влезе очарователната РЕНИ и представи най-новата си песен „Към теб летя”, която даде заявка за сериозен летен хит.

Интересна подробност бе и размяната на двамата водещи. Събитието отрки Искрен Пецов , а след това щафетата пое небезизвестната Ива Атанасова, позната от екрана на „Нова ТВ”.

В

сюблимния момент на вечерта осветлението бе приглушено и вниманието на гостите бе насочено към големия екран в залата, където се излъчваше бляскавото посрещане на победителите от конкурса пред хотела. Те бяха докарани до хотела със свръхлуксозния и последен модел BMW 7-ма серия.

Всички гости посрещнаха финалистите изправени на крака в залата, с бурни аплодисменти.

За лица на България 2010 бяха наградени Невена Димитрова на 25 год.от гр.София и Десислав Зарков на 21 г от гр. Банкя, които бяха събрали най-много гласове в онлайн гласуването за конкурса .

И двамата финалисти получиха подаръци от спонсорите - луксозни комплекти от „La Prairie” , комплекти от изисканите вина на фирма „Картел”, подаръци от фирма „Ерита”, почивки за 2-ма в хотел „Casa Carina Bansko”, артистичните и идейни букети бяха от фирма „Емили” .Роклята на победителката остава подарък от официалния дизайнер на конкурса г-жа Мариета Славчева собственик на модна къща „ПЕРЛИТА” ,а тежката корона на победителката,обсипана с диаманти бе осигурена от „Altinbas”,които не пропуснаха да наградят и останалите финалисти с комплименти на престижната марка.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg