Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

НАЦИОНАЛЕН КАСТИНГ ЗА МОДЕЛИ

29.07.2010


НАЦИОНАЛЕН КАСТИНГ ЗА МОДЕЛИ
АГЕНЦИЯ АРТ ГРАУНД СТАРТИРА
НАЦИОНАЛЕН КАСТИНГ ЗА МОДЕЛИ
за конкурса Мис Св. Константин и Елена

изисквания:
* професионални и непрофесионални модели
* височина над 170 см
* свежо и уникално излъчване
* хармонични пропорции
* желание за професионална реализация като модел

за кастинга:
* без грим
* обувки на висок ток
* бански

СОФИЯ - 29 ЮЛИ / ЧЕТВЪРТЪК / - 12.00 ЧАСА, РЕСТОРАНТ SPAGGO,
ЛЯТНА ГРАДИНА, УЛ "СВ. НАУМ" 48

ПЛЕВЕН - 10 АВГУСТ / ВТОРНИК / - 12.00 ЧАСА, КЛУБ КАНАПЕ, ВАСИЛ ЛЕВСКИ 192

РУСЕ - 11 АВГУСТ / СРЯДА / - 12.00 ЧАСА, ХОТЕЛ "COSMOPOLITAN", ЛЯТНА ГРАДИНА, УЛ. "ДОБРИ НЕМИРОВ" 1-3

ВАРНА - 12 АВГУСТ / ЧЕТВЪРТЪК / - 12.00 ЧАСА, КОМПЛЕКС RAPPONGI
ПЛАЖНА ИВИЦА

БУРГАС - 13 АВГУСТ / ПЕТЪК / - 12.00 ЧАСА, BEACH BAR WHITE HOUSE, ПЛАЖ СЕВЕР, ПАРКИНГ АДАМ § ЕВА

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ: 0885 82 68 08

Всички избрани участнички ще получат:
* безплатна фотосесия за бук
* шанс за професионална реализация и представяне пред чуждестранни агенции
* подаръци
Победителката получава:
* корона от SSG
* парична награда

Повече информация за конкурса:

Концептуално различен като съдържание, изпълнение, стайлинг и локация ще бъде тазгодишното издание на най-стария конкурс Мис. Св Константин и Елена. 18-тото издание ще се проведе под палмите на култовия комплекс Rappongi на Крайбрежната алея на гр. Варна на 19 август /четвъртък/ с начален час 21.00 ч.

В края на юли и началото на август в национално турне в 5 града се търсят новите модели на България. Всяка одобрена кандидатка ще получи като подарък професионална фотосесия за бук,която ще бъде реализирана в два снимачни дни : 14 и 15 Август във Варна.
На 16, 17 и 18 Август претендентките ще репетират за конкурса под ръководството на хореограф и режисьор доц. Александра Хонг и екипът на Арт Граунд.

Мис Св. Св. Константин и Елена 2010 ще бъде артистична компилация между модно дефиле, танцов пърформънс и конкурс за модели. Организаторите от Art Ground Centre ще вложат своя креативен усет към изкуството и опита в организирането на по-мащабни събития като SuperModel of Bulgaria – част от световната верига FORD Models – SuperModel of the World, Форум Българска Мода, и др.

Формацията Classic in the House ще озвучават целия спектакъл на живо с модерни аранжименти върху класически и съвременни оперни произведения в комбинация на пиано и DJ. Сцената е проектирана като класически Catwalk с дължина 44 метра и ще бъде разположена на самия морски бряг. Хореографията и постановката са поверени на преподавателя от НАТФИЗ доц. Александра Хонг, а водещ на събитието ще бъде провокативната актриса и модел Мария Силвестър.

Атрактивни елементи ще привнесат и специално подготвеното за събитието участие на Центъра за съвременен уличен танц с групата The Center под ръководството на хореографа Goosh, както и на Миро, който се очаква за първи път да представи новия си сингъл.

Колекцията облекла под мотото Inspired by the Sun, които ще бъдат представени, са създадени ексклузивно за събитието от дизайнера Нели Митева, основател на фондация „Иван Асен 22” - концептуална платформа за представяне на съвременен моден дизайн. „Иван Асен 22” e своеобразна, единствена по рода си инициатива за създаване, развиване и представяне на дизайнерски концепти, включвайки млади дизайнери от новото, професионално образовано поколение.

Артистичното пространство, в което ще се превърне плажа на Рапонги, ще въвлече публиката в необикновено преживяване на сетивата.

 

Напишете нещо...
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg