Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Зоя Тодорова - Модел на месец Октомрви

01.10.2010


Зоя Тодорова - Модел на месец Октомрви

Име: Зоя Тодорова Години: 20 От: Пловдив

TopModel: С какво се занимаваш?

В момента работя като салонна управителка в дискотека и същевременно се занимавам с мода.

TopModel: От кога се занимаваш с мода?

Откакто се помня се занимавам с изкуство. От малка ходя на уроци по рисуване, музика, актьорско майсторство...на 5г.изкарах първите си курсове за манекени.Като поотраснах малко осъзнах че модата е сферата, в която искам да се развивам.Завършила съм Национална гимназия за сценични и екранни изкуства в гр.Пловдив

TopModel: Защо си в TopModel.bg?

Защото смятам,че това е отличен сайт,от който могат да ми изникнат и са ми изниквали добри предложения за работа в сферата на модата.

TopModel: С кого си снимала досега?

Калоян Петров,Павел Баджаков,Васил Германов,Стоян Хаджилийски,Димитър Жеков

TopModel: Мнението ти за модата в България?

Мисля,че с всяка изминала година модата в България се развива все по-добре и все по-нагоре.Имаме много талантливи дизайнери,които немогат да покажат таланта си поради липса на средства напр.,имаме много красиви жени,които обаче никой не забелязва...понеже тук в България има няколко модела,които ги лансират постоянно и пазара е залят само и единственно от тях!Шансът за начинаещи модели..дизайнери...фотографи е прекалено малък!Това не ми харесва,но вярвам че някой ден това ще се промени.

TopModel: Мнението ти за модните агенции в България?

Като по-малка съм била в няколко агенции..оставала съм разочарована от тях.Предпочитам да съм независима и самостоятелна като модел:)Бавно и трудно..но славно! ;)

TopModel: Кога един модел се превръща в модел?

Аз мисля че едим модел се превръща в модел,когато сам го почувства,когато се почувства силен в тази сфера,когато си каже "ДА,АЗ МОГА ДА СНИМАМ ТОВА И ЩЕ ГО НАПРАВЯ ПО НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН" Немисля че трябва да си известен за да си модел.. TopModel: Има ли морал в модата? Модата е бизнес,в който няма морал!

TopModel: Какво мислиш за красотата на българката, мит или истина?

Истина!Българките са много красиви жени...Едва ли има някой ,които би оспорил този факт!

TopModel: Каква музика харесваш и дава ли отражение тя в ежедневието ти?

Слушам почти всякаква музика!Като искам да се отпусна и да си почина слушам Енрике Иглесиас например!А като искам да се забавлявам..поп-фолк и Галена :)

TopModel: Има ли някаки специални грижи, които полагаш за формата си?

Ами не бих казала..аз съм на моменти!Понякога решавам и чувствам че имам нужда от тренировки и започвам да тренирам за 2-3 месеца,после спирам..!Същото е и с здравословното хранене..на моменти съм!

TopModel: Бъдещите ви творчески планове, знаем че има такива...?

Плановете ми са да продължа да се занимавам и развивам в сферата на модата!Мисля че засега ми се получава доста добре!Доволна съм от резултатите.Този месец(октомври) ми предстоят снимки на 2-а клипа и още няколко по-малки ангажименти

TopModel: Има ли някакви препоръки, които да дадеш на читателите на ТопМодел?

Да!В ТопМодел забелязвам,че има много добри модели,фотографи,гримьори,стилисти...Дайте им шанс да покажат какво могат!България има нужда от нови лица,който имат различни идеи и могат да допринесат за развитието на модата и модния бизнес!

TopModel: Нещо за „край” на милото ни интервю?

Благодаря за Вниманието,което ми оказахте!За мен бе огромна чест!Пожелавам на ТопМодел много успехи и да продължава да се развива!А на читателите пожелавам да правят добро от сърце,а не от изгода и интерес!

Разгледайте целия профил на Зоя Тодорова

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg