Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Мис Варна`2010 - Бласък на брега на морето

26.08.2010


Мис Варна`2010  - Бласък на брега на морето

За шеста поредна година Агенция VIP Fashion Group организира най-престижния конкурс за красота в региона Мис Варна`2010, който ще се проведе на 26 август в Гранд Хотел Варна.

След тежък и оспорван кастинг до конкурса Мис Варна 2010 бяха допуснати 24 красавици. От една седмица претендентките за титлата са настанени в Гранд хотел Варна, където натоварената им програма включва ежедневни репетиции, фитнес програми, фотосесии, благотворителност, както и традиционната Вечер на талантите.

Водещ на спектакъла тази година ще бъде Орлин Павлов, а в артистичната част ще се включат балет „Арт Денс” и струнен квартет „Мистик” Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса също са специално изработени за участничките в него. Банските костюми с марка REBEKA са осигурени от верига магазини Sentiment, а в заключителния трети тур претендентките за титлата ще се представят с бутиковите тоалети на Булченска къща Холидей. Зрителите и гостите на МИС ВАРНА`2010 ще се насладят на уникално светлинно шоу и ефектна водна сцена, разположена върху самия басейн, а собственичката на VIP Fashion Group - Мира Матеева и екипът и, обещават, въпреки кризата МИС ВАРНА`2010, отново успешно да конкурира световните конкурси за красота по професионализъм и пищност.

На събитието ще присъстват над 800 гости-представители на политическия, бизнес и моден елит на България. Освен титлата Мис Варна`2010 ще бъде излъчена МИС ИНТЕРНЕТ Варна 2010. Гласуването за нея вече започна на www.missvarna.com. Наградният фонд за МИС ВАРНА 2010година е на стойност 30 000 лв., а победителката в него ще получи корона от бяло злато и камъни Сваровски, изработени от Алтънбаш.

МИС ВАРНА 2010 се осъществява с подкрепата на - Mall Varna –златен партньор, както и на кафе Di`Angelo, Гранд хотел Варна, Хидрострой, Heineken, Globul, Plaza Palace, център за естетична козметика SHE, Топ принт, Фил, Призма, МАГ Комуникейшън и много други. За стайлинга на всички участнички в конкурса се грижат топкоафьорите от салони Нуши и екипа на гримьорката Кристина Славова.

Официални медийни партньори на събитието са: Канал 3, BG радио, радио NRJ и Вероника, вестниците – „Народно дело”, „Черно море”, списанията – „69”, „Слава” и „Грация”, както и интернет сайтовете – fashion.bg, topmodel.bg, moreto.net и raboteshtomomiche.com. Собственичката на Агенция VIP Fashion Group, организатор за шеста поредна година на най-престижния конкурс за красота в региона, благодари от свое име и от името на екипа й на всички партньори, които подкрепиха начинанието.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg