Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Planet Yacht, Иван Асен 22 и фризьорска академия Stephan представят дизайнерска колекция

17.08.2010


Planet Yacht, Иван Асен 22 и фризьорска академия Stephan представят дизайнерска колекция

Дизайнерите от нашумялият напоследък моден лейбъл се събират по покана на известната клубна верига, за да осъществят проект, наречен GOLDEN CODE. Той ще бъде представен два пъти: на 04 септември в курорта Свети Влас (на пристанището пред клуба) и на 25 септември – на улицата пред Planet Bar de Luxe в София.

Това е модна колекция от около 40 ексклузивни дизайнерски модела, изработени специално за клиентите на клуба. Planet Bar de Luxe през последните години се превърна в събирателен пункт за „красивите и преуспелите”. Колекцията е орентирана именно към тях, но е допълнена и от градски (urban) елементи, геометрични форми и чисти силуети, които са присъщи за младежката и артистична аудитория на големия град.

Колекцията е решена само в няколко цвята, материите са леки и прозрачни, а за вдъхновение служат големите майстори на „леката и небрежна конструкция” – Хюсейн Чалан; Ан Демьолмеестер и по сложните силуети на Виктор и Ролф.

И двете събития предлагат много повече от модно шоу. Веднага след приключване на ревютата, всички присъствщи ще могат да се възползват от услугата Wall of fame. На място ще бъдат изградени четири златни пробни, където желаещите да пробват дрехите от колекцията, ще получат безплатен стайлинг от известни стилисти и прическа от академия Stephan. Професионален фотограф ще заснеме „златния вид” на всеки клиент. Golden Code е на 04 септември на Марина Диневи и на 25 септември пред Planet Bar de Luxe в София.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg