Topmodel.bg  »  Събития  »  Преглед

Top Models of Rosebud

Днес


Top Models of Rosebud

Избрани бяха 40-те претендентки, които ще участват на големия финал на международния конкурс "Top Models of Rosebud" за лицата на американското списание Rosebud. Върху тях се спряха взискателните погледи на Цеци Красимирова, Диана Великова от Expose Models, официалния фотограф Васил Къркеланов и стилистката Вили Боршукова, мениджър на списание Coiffure Beauty - съорганизатор на конкурса -  и собственик на салони MAGAMA, които ще се погрижат за цялостната визия на претендентките.

            „Момичетата, които ще си спечелят правото да присъстват в централните страници на списание Rosebud (Роузбъд) трябва да могат да покажат своята индивидуалност, това, което ги откроява от другите. Но най-важното е бъдат себе си, естествени и непринудени, защото конкурсът търси именно неподправената красота" споделя Вили Боршукова. Момичетата ще прекарат една незабравима седмица в пет-звездния хотел „Хелена Ризорт" в Слънчев бряг, където ще им бъдат направени предварителни фото и видео сесии.Там, за да могат да се опознаят и да се подготвят за финала, ще бъдат настанени в петте ВИП вили и освен това с тях ще бъде заснето ТВ Риалити шоу в български и американски вариант.

То ще се води на два езика едновременно от американския актьор Джонас Толкингтън и чаровната телевизионна водеща Ирен Леви. Заедно с претендентките за финала са професионалните екипи от салони MAGAMA, които ще се погрижат за прическите и грима, судио КЪРКЕЛАНОВ, ангажирано с фото и видео заснемането на конкурса - продукция и режисура, и агенция Expose Models, която ще се погрижи за подготовката на кандидатките за финала. На всеки етап от конкурса специален консултант на момичетата е Цеци Красимирова, която им дава професионални съвети за тяхното представяне. Дванайсет от тези четиридесет момичета ще бъдат избрани за гранд финалистки, които ще присъстват в централните страници на списание Rosebud.

Всяко от момичетата ще бъде представено чрез фотосесии и видео материали, направени с вкус и добро отношение, без да бъде използвана гола показност. На самия финал специално жури, съставено от знаменитости, ще избере три момичета, на които ще бъдат връчени и парични награди, съответно за първо, второ и трето място. Международният конкурс "Top Models of Rosebud" за новите лица на списание Rosebud ще бъде българската перла в короната на есенните събития тази година. Организаторите от списание Rosebud и сп. Coiffure Beauty подготвят впечатляващ финал на конкурса със специални 3D ефекти, които не са виждани досега в България.

Прави се всичко необходимо, за да се превърне финалът на "Top Models of Rosebud" в грандиозно събитие от световна класа. Медийни партньори на събитието са: сп. Coiffure Beauty, сп. Grazia, предаването „Клуб Нюз" по Нова ТВ, в. „Седмичен труд", най-големият български моден портал Fashion.bg и електронното списание Fashion Lifestyle Magazine. Специалната страница на конкурса във Facebook  е New Face Search. 

Alex Manchev
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg