Topmodel.bg  »  Събития  »  Преглед

MODELS NIGHT

Днес


MODELS NIGHT

Манекенките на Модна Агенция VIP Fashion Group предизвикаха истински фурор в столичния клуб Версай с ексцентричния ревю-спектакъл от поредицата MODELS NIGHT. Залагайки на магнетизъм и предизвикателство, изкушение и съблазън, красавиците успяха да се преваплатят в образа на фаталната жена представяйки луксозната колекция бельо на верига магазини SEXWELL.
Нестандартната хореография дело на Димка Друмева, гарнирана с атрактивни аксесоари и ефектната визия на моделите превърнаха шоуто в истинско удоволствие за ценителите на модата и женската красота. Сред гостите уважили събитието се открояваше небезизвестния бизнесмен Христо Сираков, които наблюдаваше с не скрит интерес красавиците от морската столица.
В ефектната фотосесия на живо реализирана от фотографа Петър Тодорински показа на аудиторията завидните моделски и артистични способности на едни от най-добрите варненски топмодели носителки на титлата МИС ВАРНА – Снежанка Касабова и Ирена Иванова.
Екипът на Мира Матеева е в трескава подготовка за следващото издание на MODELS NIGHT, което ще се завърти в градовете Варна, Пловдив и София в средата на май месец.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg