Topmodel.bg  »  Статии  »  Съвети за жени  »  Преглед

Поддържайте перфектна форма с танци.

21.12.2010


Поддържайте перфектна форма с танци.

Спортно студио „XS Aerobic & Dance Studio” е едно от най – новите и хитови места за спорт в София. Локацията на студиото е много удобна. Намира се на бул. Ситняково 47А – срещу МОЛ Сердика.

XS Aerobic & Dance Studio, предлага голямо разнообразие от стилове тренировки, за да може всеки клиент да намери най-подходящата за себе си.

Всеки може да получи безплатна консултация за най – подходящото за него спортно занимание, с оглед на конкретните желания, темперамент и търсени резултати. Могат да бъдат препоръчани танци или аеробни упражнения, с които да се свалят килограми, да се оформя или поддържа тялото.

В студиото се предлагат тренировки по Аеробика, Каланетика, Йога, Тае бо, Бокс, Капоейра, Зумба, Салса, Народни танци, Латино танци, MTV Dance, RNB & Hip Hop, Belly Dance и др.

Основната цел на екипа на Студио XS е да накара хората да се погрижат за себе си, да осъзнаят положителните ефекти от редовната спортна активност. Да им покаже как със спорт 1 час на ден, два или три пъти в седмицата може да се променни коренно визията и емоционалното състояние на всеки. Спорта дава здраве и самочуствие. Дори след първата тренировка човек се чувства тонизиран и по – щастлив, като се забравят проблемите и напрежението от ежедневието.

Всичко, което се изисква е всеки да намери два или три часа седмично, които да посвети на себе си.

За разлика от фитнеса, груповите спортни занимания не се приемат, като поредното задължение, а по – скоро, като вид забавление и социално общуване.

Екипът на „XS Аerobic & Dance Studio” се състои от висококвалифицирани инструктори, които с усмивка ще обърнат внимание на всеки един клиент. В Студио XS не получавате просто тренировка, а и лично отношение, в което ще се убедите още от първото си посещение.

Посетете и сайта на студиото : http://www.xsaerobic.com/

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg