Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Силвия и Евгени в „Приказка за двама”

04.01.2011


Силвия и Евгени в „Приказка за двама”

Собствениците на модна агенция „ЕС лайн Моделс" Силвия Васева и Евгени Евтимов изненадаха дори и себе си след , като получиха покана за кастинг на нов , хитов турски сериал „Iki masali"

/в превод на български „Приказка за двама"/.

Двамата се явиха на кастинг в началото на месец ноември 2010 год. в Истанбул, за ролите на Бенну и Атеш без да се надяват на голям успех.

Изненадващо обаче, преди настъпването на коледните празници те получиха официална покана за повторен кастинг от турския режисьор Семих Асланглу. Двамата са повече от щастливи и чакат с нетърпение финалните резултати от кастинга.След като уточнят подробности по тяхното участие, двамата ще са сигурни за какъв период от време ще бъдат гости на нашата южна съседка.

-„Винаги съм имала желание да се снимам в сериал и сега хвърча от щастие"- сподели Силвия в интервю.

-„За пореден път се убедих, че българите сме оценявани много повече в чужбина отколкото в държавата ни"- допълни Евгени... - и за пореден път се доказа тезата ми, след като толкова път сме се явявали на кастинги тук и не сме били избирани още повече пък и двамата.

-„След успешната ни 2010 год., която бе за нас изключително добра година бяхме решили с Евгени да се отдадем на релаксираща почивка в чужбина, но отпадна след като получихме голямата изненада. Сега се готвим за едно голямо предизвикателство"- добави Силвия.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg