Topmodel.bg  »  Статии  »  Интервюта  »  Преглед

Жизел Бюндхен със секси фотосесия за V Magazine

17.07.2008


Жизел Бюндхен със секси фотосесия за V Magazine

Бразилският секссимвол Жизел Бюндхен засне провокативна и доста разголена фотосесия за есенното издание на "V Magazine" 2008, като неин фотограф е прочутият Марио Тестино. В интервюто Жизел, която на 19 юли навършва 28 години, говори открито за своята кариера, която продължава вече цяло десетилетие, както и за нейния поглед към модата, папараците и околната среда. Ето и част от интервюто:

За снимките:

"Само Марио Тестино можеше да ме убеди да направя тези снимки... Хората сигурно ще си кажат, че задникът ми се показва твърде много, но все пак това е "V Magazine". Ако ще правиш нещо такова, го правиш именно за "V".

За 15-годишната Майли Сайръс и фотосесията и за списание "Vanity Fair", където е облечена само с чаршаф:

"Що за новина е това? Това е нелепо. А политиците дори не смятат да създадат закони за подобни ситуации. Те се радват на това. Могат да се разхождат и да правят каквото пожелаят и никой не го е грижа, защото ние сме много по-загрижени за това 15-годишно момиче, загърнато само с чаршаф. Никой не се интересува от това, че политиците прецакват всичко и от това колко пари за загубени."

За какво е загрижена:

"Унищожаването на нашата планета."

За ролята и в света на модата:

"Работата ми е свързана с модата, но всъщност аз не се интересувам толкова много от нея и не следвам модните тенденции. Не бих могла да ви кажа кой дизайнер е направил тези обувки или тази чанта. Аз харесвам джинсите."

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg