Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Излезе втори брой на G.Magazine

14.12.2011


Излезе втори брой на G.Magazine

Първото он-лайн еротично издание за мъже G.Magazine пусна своя втори брой. Както обещаха от екипа, след края на тестовия период, списанието е с обновена визия и функционалност, както и с по-богато съдържание. Официално от следващата година, G.Magazine ще излиза на 17то число на месеца, а на корицата ще Ви очаква различна известна българка.

"G.Magazine е продукт, който е индивидуалност сам по себе си. Не е типичният сканиран вариант на печатно издание. Съдържа редица технически функционалности, които изискват доста тестове, както и серизоен екип. Разполагаме с такъв екип, който увеличаваме всеки месец и имаме намерението с всеки следващ брой да увеличаваме мултимедийната функционалност на изданието за по-голямото удобство на потребителя.Единственото, което няма да можем да Ви предложим е реално да се докоснете до моделите ни :)" заяви Димитър Жеков, собственик на G.Magazine

Списанието е готово да те срещне с няколко изкусителни дами. На корицата те очаква лошото момиче на българската RnB музика Лейди Би със своята провокативна и същевременно загадъчно еротична сесия.

Роси е момичето на месеца в рубриката Бъди G.girl. Инициатива, в която изданието дава шанс на всички желаещи млади дами да се видят на страниците му. Виж горещата и палава фотосесия на Джули, откритието на G. Magazine за този брой.

Освен предизвикателни кадри на горещите момичета на списанието, ще можете да видите и ексклузивно видео от първото G.Magazine Private Party и да се запознаете с фотографа Алекс Манчев.

За трети брой на корица е очарователната Мисис България Свят за 2008г. Ралица Тодорова. Какво накара известната българка да завхвърли дрехите пред обектива на G.Magazine, какъв подарък направи на фотографа на изданието, очаквайте от 17 Януари на страниците на G.Magazine.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg