Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Наоми Кембъл продължава любовната си афера с руския милиардер

20.07.2008


Наоми Кембъл продължава любовната си афера с руския милиардер

Световноизвестният модел Наоми Кембъл е прекарала няколко нощи с руски бизнесмен в Москва, съобщи "Твой ден". От няколко месеца 38-годишната скандално известна манекенка има връзка със съучредителя на компанията Capital Group Владислав Доронин.

Наоми се е приземила на летище "Внуково-3" с частен самолет още във вторник късно вечерта. За да запази в тайна посещението си в Москва и срещата си с руския олигарх, тя е минала през черния вход. В Москва, в хотела където е отседнала влюбената двойка, е запазен целия 11-и етаж. Там се намира президентският апартамент, избран от Кембъл и Доронин.

В края на миналата седмица Кембъл е вечеряла с олигарха и още 10 души в ресторант. Сред поканените са били бизнесменът Умар Джабраилов и редакторката на руското издание на сп. "Вог" Алена Долецкая. В ресторанта компанията не се е настанила във ВИП залата, а в основния ресторант. Единственото искане е било на масата да има свещи. В заведението компанията е опитала всички по-вкусни блюда и напитки, като сметката е била за около 85 000 рубли. БТА

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg