Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Най-силните мъже на България се изправят един срещу друг на 27 април в Пловдив

16.04.2013


Най-силните мъже на България се изправят един срещу друг на 27 април в Пловдив

„Камъните на Атлас“, „Фермерска разходка“, „Мъртва тяга с автомобил“, „Теглене на камион“, „Суперкобилица“ и „Овърхед щафета“ са шестте атрактивни дисциплини, в които най-силните мъже на България ще доказват своята нечовешка физическа издръжливост и пределна волева концентрация. Това ще се случи на 27 април в Пловдив по време на Силова демонстрация, която се организира с генералното спонсорство на Muskuli.com и съвместно с Българската Федерация по силови спортове -“Стронг Мен“.

В края на месец април откритите площи между Палата №6 и Палата №7 на Международния панаир ще се превърнат в арена на силови предизвикателства от 200-килограмов порядък, че и нагоре, като най-големите куражлии от публиката също ще получат възможността да се включат в някоя от специално организираните за тях игри с примамлив награден фонд.

  x1

Засега своето участие в демонстрацията на "Strongman" със сигурност е потвърдил Стоян Тодорчев - „Най-силният мъж на планетата“, който има зад мощния си гръб цели седем световни рекорда в силовия многобой и постижение, вписано в Книгата на Гинес (бел.ред. - очаквайте съвсем скоро на нашия сайт и интервю със Стоян Тодорчев). Конкуренция на 197-сантиметровия гигант от Перущица обаче изобщо не се очертава да му липса, така че феновете на силовите спортове със сигурност ще имат уникалния шанс да се насладят на оспорвана борба във всяка една от отделните дисциплини.

x2

Шоуто ще се проведе с любезното съдействие на Международен панаир Пловдив, който осигурява арената, на която ще премерят сили нашите титани и осигурява част от наградния фонд за най-силните сред тях.

Габаритните автомобили и камиони, които ще теглят участниците в Силовата демонстрация ще бъдат осигурени от фирма "Light Commerce", която ще връчи награди и на най-отличилите се състезатели. За доброто настроение на публиката в паузите пък ще се грижат изкусителните момичета от клуб "Bilioner" – мястото, където по-късно вечерта ще се проведе и афтър партито на "Strongman". От "AD Partners" – представители на марките MRI, Cellucor, PROLAB, Natrol и Always Young, също са подготвили много предметни награди както за участниците, така и за публиката. Към спонсорите, без които това събитие не би могло да проведе се включват още масла SRS и автомивка „Формула“.

Медийната подкрепа, наградният фонд и организацията на Силовата демонстрация "Strongman" се осъществява с генералното спонсорство на Muskuli.com - единственият български фитнес ежедневник.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg