Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

ОПРОВЕРЖЕНИЕ(ПРАВО НА ОТГОВОР), РЕАКЦИЯ ОТ СТРАНА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЕС ЛАЙН МОДЕЛС , ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПУБЛИКАЦИЯ ПО ПОВОД СКАНДАЛНАТА РЕКЛАМА НА СИРЕНЕ „БУЛКА“-ДЕЛИКАТЕС

28.01.2013


ОПРОВЕРЖЕНИЕ(ПРАВО НА ОТГОВОР), РЕАКЦИЯ ОТ СТРАНА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЕС ЛАЙН МОДЕЛС , ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПУБЛИКАЦИЯ ПО ПОВОД СКАНДАЛНАТА РЕКЛАМА НА СИРЕНЕ „БУЛКА“-ДЕЛИКАТЕС

Здравейте! Във публикация във в. „24 часа“ от 26.01.2013 год, на стр 17-„Истинска екстра за звезди, истории и места“ е написано (цитираме): “Ромео, с когото героинята се заиграва, е един от топ моделите на Визаж-Марио Михайлов.

Изложеното по отношение на Марио Михайлов е грешка и искаме да уточним, че към днешна дата Марио Михайлов и Гери Дончева са топ-модели на модна агенция ES line Models. Рекламата на деликатес „Булка“ е заснета от екипа на модна агенция ES line Models. От така написания материал читателят остава с впечатление, че както моделите, така и рекламата са от агенция Визаж, което противоречи на истината. Доказателствен материал за заснетата реклама можем да предоставим, чрез сключения договор за изпълнение от ES line Models, както и доказателство, че моделите Марио Михайлов и Гери Дончева са топ- модели на ES line Models, чрез техните профили в сайта на агенцията (http://eslinemodels.com/model.php?lang=bg&cat=1&page=1&id=555) и (http://eslinemodels.com/model.php?lang=bg&cat=2&page=4&id=3097 ). В официалния фейсбук профил на агенция ES line Models има информация и публикуван снимков и писмен материал, във връзка със заснетата реклама.

Обръщаме се с молба на право на отговор от всички наши приятели и партньори от БГ медии да се самосезират, с цел ясно да се разбере, че моделите, участвали в рекламата-Гери Дончева и Марио Михайлов , както и заснемането на рекламата са дело на ES line Models.В противен случай читателят остава заблуден, а агенцията ни ощетена.

Благодарим предварително за бързата Ви професионална реакция!-

Евгени Евтимов и Силвия Васева –собственици на ЕС лайн Моделс

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg