Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Чисто нов Мерцедес-Бенц А-клас ще спечели една от победителките в конкурса Кралица на TopModel.bg за един уикенд

22.11.2012


Чисто нов Мерцедес-Бенц А-клас  ще спечели една от победителките в конкурса  Кралица на TopModel.bg за един уикенд

Остават по-малко от 2 седмици до края на конкурса Кралица на ТопМодел.бг и интересът и напрежението растат с всеки изминал ден. Конкуренцията е ожесточена, а разместването в челните позиции е все по-често срещано. Всяка една от участничките иска да е в челната двадсесетка и има защо. Момичетата, които са там ще получат покани за участие в самото награждаване. На него, освен голямата награда от 1000, ще се раздадат и много други награди от нашите спонсори.

Днес част от тях станаха и Балкан Стар Пловдив, които ще осигурят чисто нов луксозен автомобил Мерцедес А-клас, който ще бъде предоставен на една от участничките за незабравим уикенд с него.

На 6-ти декември в луксозния пловдивски клуб Хистерия ще се проведе награждаването на провеждащия се до 1-ви декември в интернет конкурс Кралица на ТопМодел.бг. В него са поканени да участват красавиците, които успяха да се класират в челната двадесетка измежду всички 180 кандидатки.

Журито ще определи една от тях , която ще има невероятната възможност да усети пулсът на новото поколение с новия Мерцедес А-клас за цял уикенд.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg